Arma sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Mobil Uygulama Kimlik Tanıma Sorunu

QNB Finansbank Mobil Uygulama Kimlik Tanıma Sorunu
24 Ekim 2024 16:51

Merhabalar, 2-3 gündür NFC özelliği olan telefonumdan QNB Finansbank mobil uygulamasından yeni müşteri olmaya çalışıyorum. Kimliğimi 30 kere taratmama rağmen kabul etmiyor, ekrandaki gibi hata veriyor. Oysaki başka bankada 'şifremi unuttum' dediğim zaman taratıyorum, direkt okuyor. Bu da QNB Finansbank uygulamasında bir problem olduğunu gösteriyor. Lütfen bunu en kısa sürede düzeltirseniz memnun olurum. Mağdur oluyorum böylelikle.

24 Ekim 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Arma
Arma
25 Ekim 2024 18:01

Merhabalar öncelikle yaşadığım sorun ile ilgili beni aradılar aynı işlemi yapın tekrar edin dedi denedik tekrardan yine olmadı şubeye gittim şubede bize vadesiz hesap açamıyoruz maas hesabi tarzı bir şey olması lazım yoksa açılmıyor dedi bankadan eve geldim aradım müşteri hizmetlerini aradım bana dedikleri kart bilginiz eksik buradan işlem yapamıyoruz karta başvuralı daha 1 gün oldu mobil uygulamasa hesap açmama izin vermiyor NFC okumadığı için ayda yılda bir isimiz oluyor onda da böylesi durumla karşılaşmak beni uzuyor yani alt tarafı mobil bankacılık ile vadesiz hesaba giriş yapmak istiyorum ya zor bir şey değil bana dijital şifre veremiyorlar bilgiler eksik diye zaten ben 4 5 sene önceki müşterinizim anlamadım gitti sonuç yine olumsuz yapamadık

23 Ocak 2025 16:14
QNB Mobil Şifre Yenileme Sorunu Ve Kimlik Okuma Hatası
QNB Mobil Şifre Yenileme Sorunu Ve Kimlik Okuma Hatası
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 19:51

15 Ekim 2024 13:15