Medical Park Hastanesi Çocuk Kan Alma Bölümünde Sorumsuzluk

18 Nisan 2024 00:47

Bebeğimin 9. Ay kontrolünde kan tahlilleri istenmişti. Zorlukla kan aldırabildik ancak sonuçlara baktığımda bazı testlerin sonuçları henüz çıkmamıştı. Bir süre bekledik ancak ne sonuçlar ortadaydı ne de işlemde olan testler. Ödediğimiz ücret karşılığında yapılan testler kaybolmuştu. Eşim hastaneye gidip sorgulamasaydı, kanların akıbeti hakkında hiçbir bilgi alamayacaktık.

Meğerse alınan kan tüpüne barkod yapıştırılmamış! Böyle bir durum varken neden tarafımıza bilgilendirme yapılmıyor? Çalışanların sorumsuzluğu nedeniyle mağdur olan bebekler oluyor. Bu sorunun tek çözümü bebeğimin yeniden kan vermesi. Bu ihmal nedeniyle bebeğimin bir kez daha acı çekmesi gerekecek. Bebek ve çocuk hastaların durumunda daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kanı tekrar aldıracağız ancak bu olayın bu şekilde kapanmaması gerekiyor. Çünkü bu hastanede benzer bir durumu daha önce de yaşamıştık. Sorun ya kan alma personelinde ya da laboratuvarda ciddi bir sorumsuzluk. Bu nedenle bu hastanede kan verme işlemi yapılırken dikkatli olunmasını öneririm.

19 Nisan 2024 08:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Melek sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 10:30
"Doktorumuz Ayşe hanıma çok teşekkür ederiz"

Hatalı Kan Testi Ve İletişim Sorunları

22 Kasım 2024 13:22
Mehmet sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 16:54
"Sorun çözüldü. Teşekkürler."
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Hizmetinde Eksiklik ve İlgisizlik

06 Ekim 2024 02:38