Murat sonuçtan hiç memnun değil

Magdeburger Sigorta Şirketi Pişmanlıktır Bilgilerinize.

30 Haziran 2024 12:42

Magdeburger firmasında sigortalı olan evimin anahtarı kapının arkasında kaldı ve sigorta şirketini aradım. Çilingir göndermeleri için 5 kez aradım, her seferinde müşteri temsilcileri birbirlerine pasladılar. Akşam saat 18.00 geçtiği için çilingir bölümü yok diye üstün körü bir şey söylediler. Benim çilingiri çağırıp işlemden sonra fatura kestirip verdikleri mail adresine yollamamı istediler ve ben de öyle yaptım. Faturayı mail adresine gönderdim. Gelen cevap, bizim çilingir hizmetimiz var, bunu ödeyemeyiz dediler. Kendi müşteri temsilcileri ile ses kayıtlarını dinlesinler. Sigorta şirketini arıyorum, muhatap bulamıyorum. Derdimi anlatacak kimse yok. Sigorta şirketinde bu konuyla ilgili arkadaşlar, zahmet olmazsa bir iletişim kursunlar.

09 Temmuz 2024 14:34

Magdeburger sigorta şirketi ödeme yapmamak için elinden geleni yapıyor Daha önce çilingir hizmeti almaya çalıştım magdeburger sigorta şirketinden cebinizden yaptırın faturasını gönderin dediler dedikleri gibi cebimden yaptırdım bizim çilingir hizmetimiz var niye yaptırdınız ödeme yapamayız dediler sonra şikayet var ve Google yaptığım yorumlar sonucu geri dönüş sağladılar şimdi de faturayı şu adrese kargo ile gönderin ve kargo ücreti size ait diyorlar hangi devirde kaldık mail adresine göndereyim diyorum cevap dahi vermiyorlar

30 Haziran 2024 12:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

01 Temmuz 2024 17:52

Merhaba, Talebiniz ilgili departmanlarımız tarafından incelenmiş olup, tarafınıza e-mail ile bildirim yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

Ender sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 12:16
Hafsa sonuçtan hiç memnun değil

Magdeburger Sigorta Konut Sigortası: Eksik Hizmet Ve İletişim Sorunları

30 Ekim 2024 03:24

01 Ekim 2024 12:01
Magdeburger Sigorta Magdeburger Konut Sigortası Teminat Kapsamındaki İşi Karşılamıyor!
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 14:48
Çilingir Hizmeti İçin Saatlerce Bekletildim Ödeme Süreci Mağduriyet Yarattı