Halil sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 02:03

Türkiye İş Bankası mobil bankacılık sistemi üzerinden Güvenli Araç Alım-Satım işlemi başlattım, başlatmaz olaydım. İşlem bilinmeyen bir sebeple askıda kaldı.

Düzgün çalışmayan güvenli ödeme sistemi yüzünden iki gündür aracımı noter üzerinde devir yapamıyorum.
Mobil uygulama üzerinden Alıcı tarafından sorgulama yapıldığında "Durum: Tescil süreci devam ediyor." şeklinde görünüyor fakat noter, alıcı ya da satıcı kesinlikle işleme müdahale edemiyor.
Bu işlemin iptali konusunda Müşteri hizmetleri ile görüşmemde sonuç alamadım. Akabinde banka şubesine gittim fakat şube personeli de telefon bankacılığındaki personel gibi işleme müdahale yetkisinin olmadığını belirtti. Çözüme ulaşamadık maalesef.

Daha önce farklı bir bankada kullanıp hiçbir sıkıntı yaşamadığım bu sistem şu an Türkiye İş Bankası sayesinde başıma bela olmuş durumda.
Çalıştığımız yerlerdeki iş yoğunluğundan dolayı zor şartlarla alabildiğimiz izin hiçbir işe yaramadı günümüz boşa gitti.
Banka şubesine giderek ve telefon ile yaptığımız aramalarda bu işleme müdahale etmeyi bir kenara bırakalım, görüntüleme yetkisine sahip kimseye ulaşamadık.

Özetle; Türkiye İş Bankası, Güvenli Araç Alım-Satım sistemi vasıtasıyla aracımı rehin aldı, hiçbir şekilde satışını yapamıyoruz.

İvedi bir şekilde çözüm başlatılmasını talep ediyorum.

İş Bankası'nın Güvenli Alım Satım Sistemi Mağduriyeti

22 Ekim 2024 09:42
İş Bankası'nın Güvenli Alım Satım Sistemi Mağduriyeti

13 Ağustos 2024 23:04
İş Bankası Rehinin Temlik Muvafakati Elektronik Ortamda Sisteme İşlememesi

24 Ağustos 2023 10:48
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nın Ödeme Hatası Araç Satışını Engelliyor

21 Ekim 2024 11:17