Sevda sonuçtan memnun değil

Sevda
28 Haziran 2024 15:07

Nerimancicekel_exclusive Instagram sayfasından İnvee marka gömlek elbise aldım ve giyindiğim ilk 15 dakika içerisinde önüme bir leke damladı. Bebeklerin ıslak mendili ile sildim fakat sildiğim yerde sökülme oluştu. Firma ile görüştüm, benim yırttığımı ifade ettiler. Kenardan veya arka kısımdan yırtık olsa bir yere takmış olabilirim. Göğüs altı ile mide arasında olan yırtığı benim yüz üstü düşmem lazım ki yırtılsın. @inveetriko, dünya parasına sattığınız o kaliteli diye bahsettiğiniz kumaşlarınız bir ıslak mendil ile silinecek kadar basit mi? Şikayetimi bildirdiğimde benimle dalga geçer üslupta konuşmanız ayrı bir durum. Sizi bütün mecralarda şikayet edeceğimden emin olun. Ben yaşadığım durumun Allah katında doğruluğundan eminim. Hakkımı sizlere asla helal etmiyorum.   Resimlerde leke belli bariz ortada, ben onu silerken yırtıldı. Fakat bana sizin hatanızdan kaynaklı bir yırtılma deniyor. Hayır efendim, sizin basit kalitesiz kumaşlarınızın dandikliğinden kaynaklı hata. Instagram'da öve öve bitiremediğiniz markanızın iç yüzü bu işte. Yaptığınız reklamlar kalitesiz ürünlerin reklamı. Yazıklar olsun.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 23:59
Breeze Girls & Boys Breeze Her Alışverişte Hayal Kırıklığı
Breeze Girls & Boys Breeze Her Alışverişte Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 2024 18:35
Fahhar Design Defolu Ürün Şikayeti

Merve
04 Mart 2025 07:39
Elif sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 09:35