QNB Finansbank Sağlık Harcamamın Taksitlendirme Sorunu

13 Kasım 2023 16:12

QNB maaş müşterisiyim. Sağlık alanında yüksek limitli harcama yapmam gerekti. Başka bankalara sorduk; faizsiz, bizi yormayacak şekilde nerede uygun ise oradan çekmek istedik. QNB müşteri temsilcisi bana 100 TL ve 20.000 TL arası sadece eğitim ve sağlık alanında yapılan harcamalarda 3 ay faizsiz taksitlendirme yapabileceğimi söyledi. Bize uygun geldi ve işlemi oradan gerçekleştirdik. İki gün sonra hesap kesim tarihimdi ve ekstre geldiğinde yapmış olduğum harcama olduğu gibi yansıdı. Taksitlendirme yapılmadı.

Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda sadece kampanya dahilinde olabileceği söylendi. Ama bana bu kampanyadan ilk konuşmada bahsedilmedi. Mağduriyet yaşadım ve gereken de yapılmadı. Konuşmaların dinlenmesini istedim. Aksi takdirde gereken yasal haklarımı kullanacağımı söyledim. Bana tekrar dönüş yapıldığında herhangi bir konuşma yapılmadığını söylediler. Beni haksız çıkardılar. Gereken yasal haklarımı kullanacağım.

13 Kasım 2023 16:19 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:45
Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 14:16
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 19:55
Yanlış Bilgiyle Yapılan Alışverişte Taksit Mağduriyeti