Zurich Sigorta Aksamoto İşlem Şüphesi

30 Mayıs

Zurich Sigorta bünyesinde bulunan aksamoto 7 Nisandan bu yana işlem bekleyen kaza dosyama 50 gün sonra cevap vermiş. Perte ayrılan araca km değerleriyle oynanan bir araç emsal sayılmıştır. İtirazım sonucu tanımadığım ve sonradan yetkili olmadığım bir hanımefendi beni yanıltmaya yönelik mail atmış sonrasında özür dilemiştir. İşleri yoluna koymak adına Zurich Sigorta ile iletişime geçtim. Fakat dosya sorumlum telefondan uzaklaştırılarak başka birisi telefonu almış daha sonra trip atarak konuşmayı sağlıklı tamamlamamızı engellemiştir. Bu kadar şüpheli işlemden sonra yetkili ve bilgili bir kişiden dönüş beklemekteyim.

Zurich Sigorta Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 49 dk 32 sn
Zurich Sigorta Logo
30 Mayıs 17:51

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı Web: www.zurichsigorta.com.tr Konuşa Konuşa Sigortacılık Hattımız: 0850 250 75 00

Zurich Sigorta Logo
02 Haziran 18:08

Sayın Sigortalımız, 02/06/2023 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Burak
07 Haziran 15:45

Araç satışı gerçekleşmesine rağmen telefonlarım açılmıyor. Kabus şimdi başlamış.

Zurich Neşeli Patiler Sağlık Sigortası Şikayeti

18 Kasım 2022

Kedim için 15 gün kadar önce Zurich Neşeli Patiler Evcil Hayvan sağlık sigortası yaptırdım. Kedim ishal olduğu için sigorta kapsamında anlaşmalı olan Petvet Veteriner Hastanesi'ne götürdüm. Poliçe detayında acil durumlarda anlaşmalı veterinerlerde muayenene ücretinin laboratuvar tetkikleri ve görünt...

Zurich Neşeli Patiler Sağlık Sigortası Şikayeti

Zurich Sigorta Kedinin Sağlık Durumuyla İlgili Sorumsuzluk

07 Ağustos

14 aylık british shorthair kedimizin durgunlaşması ve hareketsiz sürekli yatması sonucunda kedimizi gece yarısı anlaşmalı veteriner kliniğine getirdik. Kliniğe geldiğimizde kedimizin kakasını yapamadığını ve aşırı durgun ve halsiz olduğunu aktardık. Kalamış veteriner kliniğindeki görevli kişi tek ba...

Zurich Sigorta Şirketi Usulsüz Yenileme

03 Haziran

TEB'den kullanmış olduğum tüketici kredisi sonrası Zurich Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası yapıldı. İptal olması gerekirken tekrar uzatıldı. Bilgim ve talebim dışında usulsüz olarak sigorta 1 sene uzadı. 27012254 numaralı poliçemin iptalini ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

0 Yorum

Zurich Sigorta Şikayetvar üye markasıdır