27 Mayıs günü mobil cihazımdan internetten verdiğim ayakkabısiparişim için ertesi sabah aranıp stokta olmadığı 15 günü bulabileceği, iptal etmek istediğimde ise 13 gün içerisinde paramın aktarılacağını ve stok olmadığını sitede belirttiklerini söylediler.
Ki böyle bir şey yazmadığını video ile ispatladım. 15 gün sonra ayakkabı geldi ve ayakkabının ödemesini 2.kez kargo yolu istediler. Tekrar ödeme yaptım mecburen, bu sefer iade ödemenin yeniden 13 gün içinde yapılacağını söylediler.
Numara değişikliği için ertesi gün iade ettim,10-15 gün içerisinde elinizde olur dediler ve bugün. Bu süreyi”bu ay” içerisinde teslim ederiz e çevirdiler.
27 Mayıs günü mobil cihazımdan internetten verdiğim ayakkabı siparişim için ertesi sabah aranıp stokta olmadığı 15 günü bulabileceği, iptal etmek istediğimde ise 13 gün içerisinde paramın aktarılacağını ve stok olmadığını sitede belirttiklerini söylediler.