Ziwbax Oto Yıkama
Marka Profili
Ziwbax Oto Yıkamabugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Bu marka sizin mi?
Şikayetvar’ın müşteri yönetim paneline ücretsiz erişim için
marka profilinizi hemen oluşturun.
Müşteri memnuniyetini artırmak için bir adım atın.
Hemen Profil Oluştur
Müşteri memnuniyetini artırmak için bir adım atın.
Ziwbax Oto Yıkama 5 şikayet listeleniyor.
Ziwbax Oto Yıkama Ve Eksik İşlem
Aracımı sabah bıraktım 2 saat sonra teslim hemen işim olduğumdan kontrol etmeden çıktım iş aletlerimin olduğu çanta da araçtaydı tamamen karıştırılmış kolçaktaki 2 paket sigaranın birisi alınmış ve aracın detay olarak hiçbir yeri temizlenmemiş bundan sonra ne önünden geçmem.
Ziwbax Oto Yıkama Yaya Geçişlerine Araç Park Edilmesi!
Otoparktaki yaya geçitlerine yıkamanın dubaları ve araçları park etmektedir yaya geçtiğini tamamen engellemektedir. Yıkamanın bu şekilde park etmesini uyarmama rağmen biz burayı kiraladık diyorlar resimleri çektim ilgili makamlara şikayetimi bildireceğim dememe rağmen gülümseyerek edebilirsin.
Ziwbax Oto Yıkama Bahçelievler Aracıma Zarar Verdi
Ziwbax Bahçelievler 300 TL’ye aracımı kuaför için anlaştık gittiğimde, oranın çalışanı 300 TL’ye kuaförün olmayacağını söyledi. Ben 300 TL’ye olmazsa vazgeçeceğimi söylemem üzerine tamam yaparız dedi. Aracı akşam almaya gittiğimde aracın şoför tarafında bulunan cam otomatiği camları indirmeye yaraya...
Ziwbax Oto Yıkama Cam Filmi İki Ayda Çizildi!
Aracıma 10 yıl çizilmez garantili cam filmi yaptırdım ve tam olarak 2 ay içerisinde kullanılmaz derecede çizikler oluştu. Arka cam filmi kabardı tam camlar çizildi ve garanti kapsamına girmediği söylendi.
Ziwbax Oto Yıkama Bu Kadar Kötü Bir İşlem Olamaz
Aracımı full pakete soktum. Detaylı yıkama, pasta, cila vs. Aracım içeri girdiği zaman daha güzeldi. Çıkınca daha çok çizik olmuş. İşi bilmeyenlerin yaptığı çok belli. Yazıyoruz o kadar ama kötü bir firmanın göreceğini sanmıyorum.