Yahıa sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'ndan Yanlış Iban Numarası İle Gönderilen İade Talebi

03 Ocak 2024 18:46

20 gün önce İş Bankası'ndaki hesabımdan Ziraat Bankası'ndaki hesaba para aktardım. Ancak isim, IBAN numarasından farklıydı; isim ile numara arasında bir hata vardı. İş Bankası'nı aradım, paranın kendilerinde kaldığını ve Ziraat Bankası'nda olmadığını, paranın tekrar iade edilmesini beklemem gerektiğini söylediler. Bir hafta bekledim ancak para hesabıma iade edilmedi. Tekrar İş Bankası'nı aradım ve Ziraat Bankası'na başvurarak paranın tarafıma iade edilmesini talep etmem gerektiğini söylediler.
Ziraat Bankası'nı arayıp durumu anlattım ama bana pek olumlu bir yanıt vermediler ve en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmem gerektiğini söylediler. Şubeye gittiğimde beklemem gerektiğini ya da para gönderilen kişiyi arayıp, parayı bana iade etmeleri için bankaya ulaşması gerektiğini söylediler. Ancak para gönderilen kişinin kim olduğunu bilmiyorum ve Ziraat Bankası'nda bana söylediklerine göre zaten parayı almamışlar. Sonuçta Ziraat Bankası'nda bir sorun var ve parayı henüz İş Bankası'ndaki hesabıma iade etmediler. Bu ihmali neden yaptıklarını da bilmiyorum.

03 Ocak 2024 18:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yahıa
10 Şubat 2024 23:34

Havale henüz tarafıma iade edilmedi, karşı tarafa da teslim edilmedi ve para halen Ziraat Bankası'nda. Ziraat Bankası'nda ne istiyorlar anlamıyorum! Parayı iade etmiyorlar ya da karşı tarafa vermiyorlar! Ziraat Bankası'nın bu kesinlikle kabul edilemez

Ziraat Bankası Para Havuzunda Param Kaldı

10 Ocak 2024 07:42

09 Eylül 2023 12:20
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 13:19
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 17:04
Ziraat Bankası Kategorileri