Ziraat Bankası Ziraat Trendyol Alışveriş İptali Hesabıma Yansımadı
Ziraat kartımla Trendyol'dan bu sabah alışveriş yaptım aynı gün içinde iptal ettim. Trendyol'da yazan bilgiye göre paramın hesabıma yatması gerekiyordu. Fakat hala param hesabıma yatmadı. Lütfen ilgilenilmesini talep ediyorum para iademi istiyorum. Teşekkür ederim
Ziraat Bankası Ziraat Trendyol Para İadesi Sorunu
Merhaba Ziraat kartımla bir alışveriş yaptım fakat siparişimi iptal ettim aynı gün. Trendyol'dan gelen bildirime göre paramın şu an hesabıma yatması gerekiyordu. Fakat hala param hesabıma yatmadı. Lütfen ilgilenilmesini talep ediyorum para iademi istiyorum. Teşekkür ederim
Ziraat Bankası'nın Israrla Para Çekmeye Çalışması
Ziraat Bankası hesabımda para olmamasına rağmen ısrarla 229 TL para çekmeye çalışıyor. Her seferinde Ve bazen de kartımda para olmasına rağmen alışveriş yapamıyorum. Bankayı aramama rağmen bir sorun olmadığını dile getiriyorlar ama aynı şeyler tekrarlanıyor.
Ziraat Bankası Ziraat Para İademi Yapmıyor
19 Temmuz'da temudan alışveriş yapıp aynı gün iptal ettim uygulama parayı hesabıma aktardı fakat Ziraat paramı hesabıma aktarmıyor mağdurum arıyorum bana ezberlenmiş otomatik cümleler söyleniyor. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
Ziraat Bankası Ziraat Para İadesi
29 Temmuz günü online kart ile alışveriş yaptım, aynı gün işlemi iptal ettim ve firma para iadesi oluşturdu. 11 gündür banka hesabıma param yatırılmamış, param yatmadığı için mağduriyet yaşıyorum. Bir an önce paramın hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.
- Açık Öğretim Para Yatırma
- Altın