Ziraat Bankası Ziraat İpotek Kaldırma İşleminde Gecikme

Gökhan
21 Eylül

Müşterek kredi kullandığımız Ziraat Bankası Trabzon şubesinde 15/09/2023 tarihinde kullanmış olduğumuz krediyi kapatarak taşınmaz üzerindeki ipoteğin kaldırılmasını istedik. Bize elektronik ortamda en geç 2 gün içinde tapu dairesine bildirileceği söylendi. Ancak şube Ziraat genel müdürlüğe iletmesine rağmen genel müdürlük tarafında gerekli işlem yapılarak tapuya hala iletilmediği şeklinde bize bilgi verildi.

Taşınmazın satış işlemi için hala beklemekteyiz.

Ziraat müşteri ilişkilerini aradığımda genel merkezin telefonunun kendilerinde olmadığı söyleniyor.

İvedilikle işlemin yapılmasını talep ediyoruz.

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 12 dk
Ziraat Bankası Logo
21 Eylül 11:33

Ziraat Bankası Nakit Avans Kısıtlaması

Kenan
20 Ağustos

Maaşımı aldığım Ziraat Bankası'ndan kullandığım kredi kartıma genel müdürlük nakit avans çekimi için kısıtlama koymuş. Hiçbir sebep yokken neden kısıt koyuluyor. Gecikmede olan borcum yok. Takipte olan borcum yok. Bankalardaki kredilerimi gününden önce ödüyorum. Sorunumun giderilmesini istiyorum.

Ziraat Bankası 0.99 Konut Kredisi Dönüş Olmadı

Emirhan
21 Temmuz

Ziraat Bankası 250 bin tl 0.99 konut kredisi kullanmak için pazartesi başvuruda bulundum 5. İş günü olmasına rağmen genel müdürlükten kredim hakkında olumlu ya da olumsuz hiçbir yanıt gelmedi. Konuyla ilgili işlemlerin hızlandırılmasını tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.

Ziraat Bankası Borcumuzu Ödememe Rağmen Halen Ziraat Bankasında Görünüyor.

Ersin
21 Aralık 2022

Babama ait 2018 yılında icralık olan bir borcumuzu kapattık ve bankalara borç kapatıldığına dair yazı gönderildi. Bir süre önce Ziraat Bankası Bala Şubesine kredi kullanma talebi ile gittiğimizde Ankara 11. İcrada 2018 / 2828 ve Ankara 24. İcra da 2018 / 7149 dosya numaralı icra takibi olduğu söylen...

0 Yorum

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır