Ziraat Bankası Sosyal Yardım Parası Na Bankanın Borcumdan Dolayı Bloke Koyması

Sayın Ziraat Bankası yetkilisi. Sizden rica ediyorum sosyal yardım ödeneğinin üzerindeki yasal olmayan ve suç teşkil eden blokeyi kaldırmanızi. Sayın yetkili ihtiyacım var benim bu ödeneğe zaten ihtiyacım olmasa niye böyle bir şeye başvuru yapayım. Allah için benim bu mağduriyetim ile ilgili gün içinde bir çözüm üretin lütfen sayın yetkili. İhtiyaç ve önemli beni anlamanızı ve bir an önce yasal olmayan ve keyfi bir eylem olan hesap blokemi kandirin.

Sayın yetkili sayın müdürüm. Sizden rica ediyorum benim bu yardım parasına çok ihtiyacım. Sizden rica ediyorum lütfen benim bu sosyal yardım parasının üzerindeki blokeyi kaldırın. Benim hasta bir kardeşim var onunla ilgileniyorum çok ihtiyacım var bu sosyal yardım parasına. Sayın müdürüm bana bu konuyla ilgili olumlu bir cevap vermenizi istiyorum.
Ben aile Bakanlığına. Ulusal hane ziyareti yardım programıda ihtiyacım için başvuru yaptım. Ve baş vurum kabul olup 500 TL olan yardım parası Ziraat Bankası hesap numarama yattı. Ama ben bankamatiğe paramı çekmeye gittiğimde paramın borcumdan dolayı bloke olduğunu gördüm ve çok ihtiyacım olan yardım parasını çekemedim. Sosyal yardım parasına banka veya kurumlar tarafından her ne olursa olsun bloke ve el koyamazlar diye yazıyor internet sitenizde. Sayın bakan ım Allah rızası için bana yardımcı olun bankadan yardım ödemesi olan 500 TL paramın blokesini kaldırmasını istiyorum. Çok ihtiyacım var bu paraya Allah için bana bu konuda yardımcı olun. Sayın bakanım Allah sizden devletimizden ve sayın cumhurbaşkanımız. Razı olsun başımızdan eksik etmesin amin
Sosyal yardım parasına. Ziraat Bankasına cüzi bir miktar borcumdan dolayı bloke koydu ve 12 gündür uğraşıyorum ama hiçbir çözüm olmadı. Sayın yetkili bu yapmış olduğunuz kısıtlama yasalarınız gereği suç teşkil etmektedir. Ve ben size durumumu anlattım bir hasta insan için bu paraya çok ihtiyacım var. Sayın yetkili benim maddi durumum olsa zaten size olan borcumu ödeyeceğim maddi durumun ve hasta bir insanın ihtiyaçları gidermek için sosyal yardım parasına başvuru yaptım. Ama gel gelelim insanlıklarını üç kuruşluk para için bir kenara bırakan ve kalpleri bizleri Yoktan var eden yüce rabbim tarafından mühürlenmiş vicdansız insanlara yardım parasına el koyacak kadar zihinleri yıkanmış insanların eline düştüğün zaman böyle 12 gündür uğraştırıyorlar insanı. Ama sizden büyük rabbim var sizleri Allah c. C liye şikayet ediyorum benim yaşadığımı bana yaşattığınızı inşallah sizlerde yaşarsınızki o zaman anlarsınız çaresizliğin ve gaddar insanların ne olduğunu. Sayın yetkililer sizlere diyecek bir şeyim kalmadı. Allah tan sizler için merhamet dileyecem.
Ben Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın. Dar gelirli aileler için açmış olduğu Ulusal hane ziyareti yardım programına başvuru yaptım ve başvurum Bakanlık tarafından kabul edilip 500 TL sosyal yardım ödeneği Ziraat Bankası hesabıma yatırıldı. Ziraat Bankası borcumdan dolayı sosyal yardım parasına hiçbir yasal dayanağı olmadığı halde bloke koyuldu bu yasal dayanağı olmayan yanlış verilen kararınızı düzeltmenizi istiyorum. Sosyal yardım parası olan 500 TL ödeneğinin üzerindeki blokeyi kaldırıp kullanımıma açmanızı saygılarımla siz devlet büyüklerimizden talep ediyorum.
Aile bakanlığından tarafıma verilen sosyal yardım parasına banka tarafından bloke koyuldu. Bu konudan dolayı çok mağdur durumdayım konuyla bir an önce ilgilenip çözüm sunmanızı talep ediyorum. Sosyal yardım parasına el koyma bloke koyma yetkiniz Yok yapmış olduğunuzun işlem suç teşkil etmektedir.