Ziraat Bankası Sed Yardim Ne Zaman Yatacak

1 hafta önce

Benim de yatmamış İstanbul ne zaman yatar? Geçen sene Eylül ayının ilk günlerinde yatmıştı, bu sene neden böyle oldu anlamadım. Gözünüz kulağımız gelecek yardım da başka gelirimiz yok. Tek başımıza çocuk bakıyoruz, ev geçiştiriyorum. Sed yardımı bekliyoruz.

Ziraat Bankası Logo
1 hafta önce

Ziraat Bankası Eylül Sed Yardımı2023

3 gün önce

Benim de yatmamış İstanbul ne zaman yatar? Geçen sene Eylül ayının ilk günlerinde yatmıştı, bu sene neden böyle oldu anlamadımkii. Gözünüz kulağımız gelecek yardım da başka gelirimiz yok. Tek başımıza çocuk bakıyoruz, ev geçiştiriyorum. Sed yardımı bekliyoruz.

Ziraat Bankası E-haciz

2 hafta önce

Ziraat Bankası'nda bakiyemin hepsini kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri aradım sebebini bilmiyoruz, şubeden yardım alın dediler. Şubeye gittim, şube hesabına e haciz var dediler. Kim koymuş belli değil dediler. E devlet üzerinde yaptığım sorgulama da gelir vergisi dairesinin sisteminde hiç haciz yok...

Ziraat Bankası Deprem Kredisi Faiz Oranları Yükseldi 1.59

10 Mart

Ziraat Bankası deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için 100 bin tl 0.99 faizli kredi için başvuru yapacaktım ama merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem bölgesinde yaşadığım için (Kahramanmaraş) ta hiçbir şube olmadığın dan açılan yeni şubelerin de sadece 10 bin liralık yardım ödeneği yaptığını söyl...

Ziraat Bankası Deprem Kredisi Faiz Oranları Yükseldi 1.59

11 Yorum

İstanbul çok şükür yattı

Yattı İstanbul çok şükür

Şimdi yattı arkadaşlar

Sultan

Aydın yattı bu gece herkesinki yatacakmış

Zelal

İstanbul mu sultan hanım? Bana yatmadı da

Nuray

İstanbul'da yaattimi yatan var mı

Mersin de yatmadı okullar açılmadan yatar diye ümit ettik ayın 15'şi oldu hala yatmadı, sosyal hizmetleri aradım gün içerisinde yatar yarın kontrol edersiniz dediler hafta sonunda yatmazsa öğrenciler eksikleriyle pazartesi okula gitmek zorunda kalır maalesef.

Dilek

Bize bsnkadan t. C. Nizle çekin dediler benimkini süresi bitmişti sonra yeniden müracaat ettim geldiler onayladılar Ziraat hesabım var acaba oradaki ibana yollarlarmı

Ceren

Evet kardeşim şu an dört gözle bekliyorum çocuklarımın ihtiyaçlarını alacağım, 😔

Aydında yatmadı

Gamze

Sed yardımı yatan bilgi verebilir mi

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı