Ziraat Bankası Harçlık Avans Tanımlama Sorunsalı Ve Süper Şube'nin Dijital Olmayışı.

03 Ekim 2023 16:38

Ben Şubesiz Bankacılık Süper Şube müşterisiyim, hem de 3-4 aydır 5. Hedefi de tamamlayarak Süper Şube Platin Seviyesindeyim. Harçlık Avans Tanımlaması Süper Şube üzerinden olmuyormuş. Talep açtım, şube yönlendirmesi cevabı gönderildi.
01.10.2023 tarihinde mobil uygulama üzerinden Harçlık Avans Tanımlama Başvurusu yaptım. Sistem tarafından, sizleri sözleşme imzalamak üzere en yakın şubemize bekleriz uyarısı verildi.
02.10.2023 ve 03.10.2023 tarihlerinde t. C. Ziraat Bankası Fıstıkağacı/ÜSKÜDAR şubesinden Harçlık avans başvurusu yaptım. Dijital onay gönderildi. Ziraat Mobil'den onayladım.
2 gündür Üst Üste başvurumu yapmama rağmen sonuç gelmedi. Ziraat Bankası, dijital banka olma yolunda önce daha genç, daha dinamik, aktif kullanıma sahip müşterilere öncelik versin artık. Yaşlılar Süper Şube'den ne anlar? Hep öncelik onlara veriliyor.
Hayır, ihtiyacım var, yoksa kendi ellerimle kapatmıştım. Ama ihtiyaç anında hemen tanımlanamayacaksa bu limit neden var efendim?
Acil çözüm istiyorum, lütfen.

03 Ekim 2023 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Serdar
04 Ekim 2023 01:46

Dönüş Yapılmamıştır. Keşke KYK burs/Kredi ödemeleri bankasını seçebilseydik. Süper Şube Müşterisi olmamın pek avantajlarını göremiyorum ama ya.

25 Ağustos 2023 17:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 17:22

04 Temmuz 2023 16:48
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:03

01 Şubat 23:30