Ziraat Bankası Harçlık Avans Limiti

Yunus
21 Eylül

Harçlık avans limitim 1250 TL olması gereken yerde 1230,84 TL olarak gösteriyor. Ziraat genç kart harçlık avans limitim neden düştü. Lütfen bu soruna bir çözüm bulabilir misiniz. Kredi kartıma da asgari tutardan kalan borç veya son ekstreden kalan borcum yok.

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 9 dk
Ziraat Bankası Logo
21 Eylül 12:57

Ziraat Bankası Bankkart Genç Temassız Özelliği Kullanamama

Sinem
01 Ekim

Ziraat genç kart kullanıyorum ve banka kartı aktifleştirdim temassız için pos cihazında ödeme yaparken işlem reddediliyor sürekli, bunun nedeni ve çözümü nedir? Limiti de dolmamıştı. Bu sorunu kısa zamanda çözüme ulaştırmak istiyorum. Telefonla aradım lakin dönüş sağlanmadı.

Ziraat Bankası Genç Kart Kredi Kartı Borcu Ödeme Sorunu

Gulsennur
14 Eylül

Ziraat genç kart kredi kartı borcumu mobil bankacılıktan ödemeye çalışırken "kart limitinizin belli bir tutarından fazla ödeme yapamazsınız, lütfen uygun tutar giriş yapınız." hatası veriyor, küçük bir miktar girsem bile aynı hatayı vermeye devam ediyor.

Ziraat Bankası Genç Kart Kredi Kartı Borcu Ödeme Sorunu

Ziraat Bankası Kredi Kartı Ortak Limit

Hüseyin
29 Mart

Ziraat Bankası bankkart genç "kredi kartı" kullanıcısıyım. Bankkart Classic Visa "kredi kartı" na başvuru yaptım. Onaylandı. Fakat "bankkart genç kredi kartı" limitimle, yeni onaylanan kartımın limitleri aynı. Bu durum sistemsel bir hatadır diye umuyorum. Yoksa ben ek kart başvurusu değil ayrı bir k...

2 Yorum

Esma
Esma

Sorununuz çözüldü mü acaba ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum

Melike
Melike

Merhabalar, ben de benzer bir sorun yaşıyorum nedenini öğrenebildiniz mi

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı