Ziraat Bankası Bilgim Dışında Otomatik Ödeme Talimatı Tanımlamış!

12 Eylül 2023 14:43

Ziraat Bankası İznim Olmadan, Otomatik Ödeme Talimatı ile Hesabımdaki Bütün Parayı Çekti Ziraat bankkart genç kartımın hesabından, kredi kartımın borcuna kendi rızam dışında banka tarafından otomatik ödeme yapılmış. Otomatik ödeme talimatı ilk günden beri devrede olmamasına rağmen kendiliğinden talimat oluşturulmuş, banka kartımdan iznim olmadan kredi kartıma para çekildi. Asgari tutarı düzenli ödememe rağmen bir anda tüm param kredi kartı borcuna gitti. Şu anda ihtiyacım olan bütün para elimden alındı. Bunun kapatılmasını istiyorum ve paramın tekrar iade olmasını.

12 Eylül 2023 14:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Oğulcan
Oğulcan

Tam olarak aynısı bugün başıma geldi. Asgari borç tutarından kredi kartı borcumu ödemiştim. Gün içerisinde banka kartımdaki tüm param benden izin alınmaksızın çekilerek kredi kartı borcuma yatırılmış. Paramın geri yatırılmasını talep ediyorum. Bu aya kadar bir ay bile asgariye bırakmamıştım sadece bu ay asgariden yatırdım tam olarak hangi hakla parama el koyuyorsunuz?

07 Eylül 2023 19:24
Ziraat Bankası Hesabımdaki Tüm Parayı Otomatik Çekti