Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası ATM'de Unutulan Kartın Yenisi 14 Gündür Gelmiyor

29 Kasım 2023 12:58

15.11.2023 tarihinde kredi/banka kartımı Ziraat Bankası ATM'sinde unuttum. Bir dakika sonra kartımın ATM'de alıkonulduğunu ve bana yeni bir kart basılıp gönderileceği söylendi. Ayrıca, sanal kart oluşturup QR ödeme ile işlemlerimi yapabileceğim belirtildi. Ancak karşılaştığım sorunlar şunlardır:
1- Sistem, sanal kart ile hiçbir şekilde işlem yapmama izin vermiyor. Çünkü internet bankacılığındaki sanal kart, kredi kartına bağlı ve o kredi kartının şifresi oluşturulmadığı için sanal kart da çalışmıyor.
2- İnternet bankacılığı ekranında şifre oluşturulması gerektiği belirtiliyor fakat kartın CVV kodu isteniyor. Kart elime ulaşmadan şifre oluşturulamıyor.
3- Ekte de görüldüğü üzere 14 gündür kartım gelmedi. Günümüzde 14 gün içinde bir kartın ulaşmaması kabul edilemez.
Eğer kart basmak ve göndermek bu kadar zahmetliyse, beni bir şubeye yönlendirin ve şubedeki isimsiz kartlardan birini hesabımla ilişkilendirsinler ki işlerime devam edebileyim. İsimsiz kart verme sürecinizin olmaması birçok insanı mağdur ediyor.

ziraat-bankasi-atmde-unutulan-kartin-yenisi-14-gundur-gelmiyor-1.pdf
29 Kasım 2023 12:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bilal
29 Kasım 2023 13:33

Standart cevabı buraya yapıştırmakla işlem çözülmüyor. Bugün arabamın sigortasının son günü. Sizin yüzünüzden cezalı sigorta yaptıracağım. Deve sırtında mı geliyor kart?

Bilal
01 Aralık 2023 09:46

Anlaşılan Şikayetvar sistemi de paranın esiri olmuş. Vermişler kurumsallara bot hesap, bakıyorlar keyiflerine. Müşteri şikayet ediyor. Bot yazılım otomatik cevabı yapıştırıyor. Ne ala memleket. Ne oldu sorun çözüldü mü? Hayır ama soru cevaplandı olarak sisteme işlendi. Zahmet edip kimse şikayet falan yazmasın buralarda muhatap yok artık.

Hamdi sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 10:14