Ziraat Bankası ATM Para Yuttu

21 Eylül

Ziraat Bankasına VakıfBank ® ATM'sinden para yatırırken ATM parayı yuttu. 6 gün oldu hala para hesabıma geçmedi. Kayıt oluşturdum ancak 6 ay bekleyebilirsiniz denildi. VakıfBank ATM sayımını ertesi gün yapmış para hala hesabımda değil. Bu problemin bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 8 dk
Ziraat Bankası Logo
21 Eylül 12:21
25 Eylül 00:06

Kaç gün oldu kimse benimle iletişime geçmedi hala para mı bekliyorum iletişime bile geçmeyecekseniz neden geçeceğiz yazıyorsunuz cimr e de kayıt açıyorum

Ziraat Bankası Tosla Hesabı Ma Para Gelmiyor

Efe
4 gün önce

Ziraat Mobil'den Tosla hesabıma 70 TL para yatırdım. Ziraat Bankası'ndan para gitti ama Tosla kartıma geçmedi. Neden kaynaklandığını bilmiyorum ama yardımınızı rica ediyorum.

Ziraat Bankası ATM Paramı Yuttu

Ahmet
5 gün önce

Bugün Edirne Saraçlar caddesinde bulunan Ziraat ATM'sinden 7610 TL para yatırdığım sırada ATM DIT DIT diye ötmeye başladı ve bankanın paraya el koyduğunu yazdı başvuru oluşturdum. Ancak paranın acil elime ulaşması gerekiyor çünkü memleketime döneceğim. Yetkililere bu durumun olabildiğince hızlı çözü...

Ali
1 hafta önce

AliExpress'ten ürün almıştım, iade ettim ancak Ziraat Bankası parayı yatırmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, 'öyle bir şey gözükmüyor' dedi. Bir de AliExpress'le iletişime geçin dedi. Ne alaka? Zaten adamlar parayı yatırdı ve ARN numarası verdi. AliExpress ARN no: 17979673317001011024040. Paramın he...

0 Yorum

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır