Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Ziraat Bankası ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ziraat Bankası ATM Arızası Kimin Sorumluluğunda

Hasan
Hasan 22 Ekim 2022 05:08

Ziraat Bankası ATM sine 08.10.2022 de 2000 TL ATM arızasından dolayı paramı yuttu bugün on beş gün oldu her aradığımda ATM sayımı yapılmadı deniliyor devlet bankası resmen ilgisiz davranıyor. Bankanın internet sitesinden şikayet bildirimi yaptım yine dönüş olmadı devlet kurumunun vatandaşını mağdur etmesi ne kadar doğru

Ziraat Bankası Logo
Ziraat Bankası24 Ekim 2022 09:33

Ali
28 Aralık 2022

Ziraat Bankası Sosyal Yardım Parası Na Bankanın Borcumdan Dolayı Bloke Koyması

Ben aile Bakanlığına. Ulusal hane ziyareti yardım programıda ihtiyacım için başvuru yaptım. Ve baş vurum kabul olup 500 TL olan yardım parası Ziraat Bankası hesap numarama yattı. Ama ben bankamatiğe paramı çekmeye gittiğimde paramın borcumdan dolayı bloke olduğunu gördüm ve çok ihtiyacım olan yardım...

Ziraat Bankası Sosyal Yardım Parası Na Bankanın Borcumdan Dolayı Bloke Koyması
  • profile
1 Destekçi
30 Eylül 2022

Ziraat Bankası Ziraat Kurumsal Bankacılık

Ziraat Bankası Kurumsal İnternet Bankacılığına 30.09. 2022 Cuma günü, saat 15.15'den beri girilemiyor. Bireysel Bankacılık sitesi çalışıyor. Kurumsal site açılmıyor. Yetkilileri nasıl haberdar ederiz oda belli değil. Bu kadar köklü bir bankada cuma günleri bunu yaşamak akıl dışı bir şey.

13 Mayıs 2022

Ziraat Bankası Kurumsal İnternet Açılmıyor

Ziraat Bankası Kurumsal İnternet Bankacılığına 13 Mayıs 2022 Cuma günü, saat 16:40'dan beri girilemiyor. Bireysel Bankacılık sitesi çalışıyor. Kurumsal site açılmıyor. Şubeyi aradık, haberleri yok. 0850 hattını aradık, haberleri yok. Ödemelerimizi yapamadık. EFT de kapandı. Kötü hizmet!

Ziraat Bankası Kurumsal İnternet Açılmıyor