Ziraat Bank 'tan Kredi Çekmek

Polat
21 Eylül

En sevdiğim en çok işlem yaptığım bankaydı. Uygulamadan krediye başvurdum bankaya uğrayın dediler. Bankaya gittim maaşınızı buradan almıyorsanız size kredi vermiyoruz dediler. Nasıl bir bankasınız ya başka bankaya gidip hemen başvuruyorum veriyorlar. Siz hakaret eder gibi bankaya gelin başvurun diyorsunuz bankadan da hiç kimliğime bile bakmadan maaşınızı buradan çekmiyorsanız kredi veremeyiz diyorsunuz.

11 Ekim 09:59

Kayseri Gar PTT Yanındaki ATM Den Ziraat Bankası Kartına Para Yatırırken 1530 TL ATM Paramı Yuttu Ve Ziraat Bankası 180 Gün Sürer Diyor Ben Kiramı Verecektim Şimdi Nasıl Vereceğim Ev Sahibi 6 Ay Bekleyecek Mi Gelip ATM Ye Bakmak Yarım Saatinizi Alır Ben 6 Ay Beklemem Kiramı Vereceğim Lütfen Yardımcı Olun

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 12 dk
Ziraat Bankası Logo
21 Eylül 18:48

Ziraat Bankası Banka Promosyon Yatmaması

Pelin
13 Temmuz

Ziraat Bankası kredi kartıma yatacak olan öğretmen maas promosyonum yatmadı. Diğer benimle çalışan arkadaşlarıma yatmış. Nasıl ayrı ayrı bir uygulama oluyor anlamıyorum zaten promosyon anlaşmasından aylar sonra yattı o da yatmıyor. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesi istiyorum

Ziraat Bankası Dijital Kredi Red Veriyor Hep

Emrullah
16 Şubat

Ben sizden aldığım krediyi düzenli bir şekilde ödüyorum maaş müşteriniz olmadığım için uygulama üzerinden kredi vermiyorsunuz. Kaç kere başvurdum red geldi. Neden bunu yapıyorsunuz. Bu zor zamanda neden insanları sıkıntıya düşürüyorsunuz ben bu felakette nereden kefil bulup şubenize geleyim eskiden ...

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kart Ücreti

Refika
29 Aralık 2022

Maaş anlaşmamız Ziraat Bankası. Şimdiye kadar uygulanmıyordu. Anlaşmamızda kart ücreti yok, buna rağmen Ziraat Bankası maaş müşterisi olmama rağmen kredi kartıma 91 lira kart ücreti kesilmiş. Haksız yere kesilmiştir. Tarafıma iade edilmesini istiyorum.

0 Yorum

Ziraat Bankası Şikayetvar üye markasıdır