Betül sonuçtan çok memnun

Yurtdışında Kart Blokesi Nedeniyle Alışveriş Sorunu

01 Aralık 2024 23:45

Ziraat banka kartım ile internetten alışveriş yaparken "kartınız güvenliğiniz için geçici olarak bloke edilmiştir" yazan bir SMS aldım.
Ama şu an Türkiye dışındayım ve kartı alışveriş yapmak için kullanıyorum ve Türkiye dışında olduğum için müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Lütfen bu sorunu bir an önce çözün.

08 Ocak 2025 15:58

Shein'den 540 Katar Riyali tutarında bir sipariş verdim ve ödemeyi banka kartımla gerçekleştirdim. Döviz kuru ve 10 TL işlem ücreti dışında hesabımdan fazladan 20,17 Katar Riyali çekildi. 5231,29 TL yerine 5426,74 TL çekilmiş, bu da toplamda 560,18 Katar Riyali yapıyor. Fazladan çekilen tutarın iadesini rica ederim. Shein, konunun bankanız tarafından çözülmesi gerektiğini iletti.

08 Ocak 2025 15:23

Shein internet sitesinden toplam 540 Katar Riyali tutarında bir sipariş verdim ve ödemeyi Türk kartımla gerçekleştirdim. Ancak, döviz kuru ve 10 TL birimlik döviz işlem ücreti dışında hesabımdan fazladan 20,17 Katar Riyali çekildiğini fark ettim.

Normalde 5231,29 TL çekilmesi gerekirken, hesabımdan 5426,74 TL çekilmiş. Bu durum, toplamda 560,18 Katar Riyali'ne denk geliyor. Fazladan çekilen 20,17 Katar Riyali'nin tarafıma iade edilmesini rica ediyorum.

Shein müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, bu konunun banka tarafından çözülmesi gerektiği söylendi. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

01 Aralık 2024 23:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ziraat Bankası Kart Blokesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

09 Ekim 2024 23:52

20 Mart 2025 09:56
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 12:27

Ziraat Bankası Kart Blokesi Ve Müşteri Hizmetleri Erişim Sorunu