05 Kasım 18:36

Bankayla gün içinde 2 kez görüştüm, 1652,04 TL tutarı iade olarak değil, ödeme olarak gerçekleşti. (8 günden uzun bir süre geçti. Provizyonda 1 hafta kaldı ve iade değil, ödeme olarak alındı.) Ekstreme yansımayan bu ödemeyi yalnızca müşteri hizmetleri tarafından öğrenebiliyorum, mobil bankacılıkta gözükmüyor. Ben bu ürünü 8 saat içinde iptal ettim, ürün tarafıma kargolanmadı, hatta Hepsiburada üzerinde bulunan mağaza gün içinde sistemden kayboldu. Mağazanın adı: Nikomedia.

Ne Ziraat Bankası ne Hepsiburada bana yaşatılan bu zaman kaybını telafi etmek için bir aksiyon almıyorlar. Öğrenciyim ve onlar için önemsiz olabilecek bir meblağ, benim tarafıma haksız yere ödetiliyor. İki taraf da sorunu birbirlerine paslıyor, başlarından savıyorlar. Ancak ben ısrarla bu durumun peşini bırakmayacağım. Harcayacağım zaman belki bu küçük miktar için anlamsız olabilir ancak bu yapılan haksızlık bir başkasına da yapılabilir.

Ters ibraz talep ediyorum. Sistemde bile bulunmayan bir mağazanın (ben sipariş verdikten saatler sonra kayboldu) gelmeyen ürününün parasının peşinde 8 gündür bekliyorum. Kendi paramın dilencisi oldum anlayacağınız. Evet, trajikomik...

05 Kasım 18:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Emircan
06 Kasım 15:40
Yanlış İşlem Ve İade Sorunu: Öğrenci Mağduriyeti

Hepsiburada bana bu işlemin iade olarak bankaya iletildiğini söylüyor. Geri ödemeye dair dekont ekte görülmektedir. Sizin müşteri hizmetleriniz de tutarın iade değil charge olduğunu söylüyor. Öyleyse chargeback istiyorum dersem de biz onu yapamayız diyorlar. Mobil bankacılıkta bu tutara itiraz edemiyorum çünkü günlerdir provizyonda bekledikten sonra ortadan kayboldu ama kart limitimde de bir artış olmadı 9 gün oldu. İade yok limitimden hala bu tutar düşülmüş halde.

Ziraat Bankası Kategorileri