Zippo Kişiselleştirilmiş Ürünlerde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İletişimi

29 Aralık 2023 17:36

Zippo Türkiye'nin kendi sitesinden hediye olarak Kişiselleştirilmiş bir sipariş oluşturdum, ön yüz, arka yüz ve kapağına gelecek şekilde. Benden bu sipariş kişiselleştiği için ekstra ücret talep edildi ve ödedim. Fakat gelen siparişte sadece kapak üzerinde oluşturduğum yazı gelmiş. Sipariş detaylarında ürünümün detaylarını görüntüleyemediğimden müşteri hizmetlerine ulaştım hiçbir şekilde bana yardımcı olmadılar ve diğer yüzlerine de yazdırıp ekstra ücreti de kabul ettiğim halde. İade de kabul etmediler yani beni ve hediye aldığım insanı da mağdur bıraktılar

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Kişiselleştirilmiş Zippo Siparişim Keyfi Olarak İptal Edildi, Para İadesi Yapılmadı

Tuncay
28 Temmuz 18:15