Deprem destek listelerine hızlı erişin!
ZenBahis ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Arda sonuçtan hiç memnun değil

ZenBahis Slot Kazancımı Çekemiyorum

Arda
Arda 1 hafta önce

11.03.2023 tarihinde stone bahis sitesine 300 TL yatırım yaptım. Çevrim şartını yerine getirdikten sonra kasamı 1575 TL yaptım ve 1500 TL çekim talebini verdim. Ardında hesabım pasifize edildi ve üyeliğimden atıldım tekrar giremeyince hesabıma bağlandım canlı destek oyunlarınız inceleniyor dedi. Ama iddaa oynamadım bahis almadım Bonus almadım. Sadece slot oynadım slot oyununun neresini inceliyorsunuz diye sorduğumda canlı destek direkt hattan atıyor. Mail bekleyin diyorlar. Defalarca aranma talebinde bulundum hala aramadılar

1 gün önce

ZenBahis 6 Gündür 1000 TL Çekim Yapamadım

Daha önce 7 kere yatırım yapıp hiç çekim yapamadığım zenbahis sitesinden 2 tane farklı kombine kuponum kazandı kazancım 1000 TL küsur olunca ilk çekimimi verdim . benden evimin faturasına günlük gazeteyle selfie yapmama kadar istediler, gönderdim bende. Ancak 6 gündür evrak onaylaması yapmıyorlar. B...

3 gün önce

Zenbahis 5 Gündür Ödenmeyen 1300 TL!

Para çekme işlemim vardı hâlâ 1300 TL hesabıma yatmadı. 5 is günü dediler 5 gün geçti destek hattına 7 kere mail attım. Hesap özeti durumumu yazdım. Dönüş yapmadılar. Artık yardımcı olursanız memnun olurum. Siteye güvendim. Para attım onlar oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Durumum artık çöz...

3 gün önce

ZenBahis Tüm Bakiyemi Silip Ana Param Ödenmeden Hesabım Kapatıldı

Siteye 5 gündür Para yatırıyordum. 300-450-500-850-1000 TL yatırdım. Pek içimden güvenipte oynamaya başladığım bir site değildi zaten. Maalesef haklı da çıktım. İlk çekimimde 5 farklı evrak isteyip 2800 TL mi evrak göndermeme rağmen 2 gün beklettikten sonra bakiyemi risk birimi diyerek sildiler anap...

21 Yorum

Rasim
Rasim

6 Kere yatırım yaptım daha ilk çekimi gondermeyecek kadar bozuklar

Ahmet
Ahmet

Dört gündür de beni bekletiyorlar 1110 TL çekim talebim var

Orhan

3 gündür sıradasınız diye 2900 liram bekletiliyor herkes bilsin sizinde başınıza gelecek

Serhan
Serhan

500-600 TL gibi paralar ödenmeyip forumlardan da kovulduysa paralar kalmış artık bugün yarın büro kapanır

Tayfun
Tayfun

Abi cebimdeki son paramı yatırdım 670 TL kazandım şimdi de ödenmiyor lütfen yardımcı olun bana

Güner
Güner

Bu site gitmiş to kada başlamış artık gelene geçene vurur geçer bakiye para falan kaptırmayasınız

Dursun
Dursun

Hocam sitenin kasada para yok ki müşterileri yok ki para gelsinde ödesinler. İste şikayet var mı bakmadan okumadan yatırım yapanların sonu bu

Ferhat
Ferhat

1 masa bir bilgisayar büro açmışlar önce aç karnınızı doyurun paramı ödeyin benim

Halit
Halit

Aynı şeyi banada yaptılar 1900 çekim verdim inceleme sonrada hesap kapatıp bakiyemi ödemediler

Sertan
Sertan

Finans birimi güncelleme yapıyor bahanesiyle 1 haftadır ödeme yapmıyorlar

Mert
Mert

Kaç kisi mağdur su an herkes ödemesini bekliyor geçmiş olsun zor alırız gibi maalesef

Doruk
Doruk

Son 2 haftadır 1 kisi yok ödeme yaptıkları kapatıp gidecekler belli oldu

Ziya
Ziya

Arkadaşlar siteyle. İletişeme gecen yok mu ödenecek mi belki 100 kişi var öderler mi su mu içelim

Adnan
Adnan

1350 TL bakiyem varken çekim talebimde hesabım kapandı

Cemil
Cemil

800 TL çekim talebi verdim 10 güne kadar incelenme yapılacak diyorlar bu neyin incelenmesi bu kadar

Muhsin
Muhsin

3 gündür de ben bekliyorum hala sıradaymış çekimim

Uğur
Uğur

Hocam foruma yazdım eski sponsorumuzdu dedi ödeme yapmadıkları için kovduk dediler haberiniz olsun para almak çok zor ölmüş sizin çekim

Orhan

Ödemeye beklemeyin boşuna çalışanların parasını ödememişler Twitter'da paylaşmışlar

Canberk
Canberk

6 gündür her Allah'ın günü ve saatinde finansal güncelleme var bitmek bilmedi ödeme yapmamak için taktikleri bu

Ali
Ali

1040 lira Çekimi verince hesabı kapatılanlardan biride benim herkese her çekimde bunu yapıyorlar

Demir
Demir

Kazanınca hesaptan atıyorlar engelliyorlar anında çekim. Vermeden oyun oynarken 1200 TL. Bakiyem varken oyundan düştüm müşteri engellendi diyor giremiyorum geri