Deprem destek listelerine hızlı erişin!
ZenBahis ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

ZenBahis Evrak İstediler Gönderdim Yine Ödeme Yapmadılar

Mehmet 1 hafta önce

300 TL yatırım yaptım Toplam bakiyem 1200 TL paramı ödemediler diye bende şikayet kanallarına şikayette bulundum. Arayıp çekim verin dedilerse de çekim iptal edildi. Sonra gece çekim yok dediler. Sabah 9'da çekim dediler. Sonra kimlik onayı istediler. 1 ila 7 iş gününde sonuçlanır dediler. İstediği evraklar ; E-devlet onaylı ikametgah, Kimlik ön arka foto, Kimlik ile yüz selfie o günün gazetesi ile selfie kimlik ve gazeteyi ve yüzü gösterir video ile 3 aylık banka dökümü.

1 gün önce

ZenBahis 6 Gündür 1000 TL Çekim Yapamadım

Daha önce 7 kere yatırım yapıp hiç çekim yapamadığım zenbahis sitesinden 2 tane farklı kombine kuponum kazandı kazancım 1000 TL küsur olunca ilk çekimimi verdim . benden evimin faturasına günlük gazeteyle selfie yapmama kadar istediler, gönderdim bende. Ancak 6 gündür evrak onaylaması yapmıyorlar. B...

3 gün önce

Zenbahis 5 Gündür Ödenmeyen 1300 TL!

Para çekme işlemim vardı hâlâ 1300 TL hesabıma yatmadı. 5 is günü dediler 5 gün geçti destek hattına 7 kere mail attım. Hesap özeti durumumu yazdım. Dönüş yapmadılar. Artık yardımcı olursanız memnun olurum. Siteye güvendim. Para attım onlar oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Durumum artık çöz...

3 gün önce

ZenBahis Tüm Bakiyemi Silip Ana Param Ödenmeden Hesabım Kapatıldı

Siteye 5 gündür Para yatırıyordum. 300-450-500-850-1000 TL yatırdım. Pek içimden güvenipte oynamaya başladığım bir site değildi zaten. Maalesef haklı da çıktım. İlk çekimimde 5 farklı evrak isteyip 2800 TL mi evrak göndermeme rağmen 2 gün beklettikten sonra bakiyemi risk birimi diyerek sildiler anap...

22 Yorum

Ferit
Ferit

Kazancımdan vazgeçtim yatırdığım param 300 TL'mi istiyorum onu da ödemediler @zenbahis

Ali
Ali

Bunlar eski altyapısın da çok adam çarptı 1 yıl sonra başka altyapıda yeniden piyasaya çıkmışlar yine paralara gömmeler

Cenk
Cenk

2000 TL çekim talebi verir vermez hesabım kapandı canlı desteğe bağlanınca ban atıyorlar otomatik

Gürkan
Gürkan

Bu siteye yatırım yapan para çekmek isteyen en. Yiler doluşmuş

Tarık
Tarık

Site herkese aynı mavrayı okuyor slot kazancımı 4 gündür güncelleme hikayesiyle ödemiyor

Serhan
Serhan

Kaç gündür finans güncellemesi yalanıyla paramızı ödemiyorlar herkes bilsin

Hasan
Hasan

850 TL çekimi 48 saattir güncelleme diye sallıyorlar ne yapabilirim

Hamit
Hamit

650 TL ödeme yapacaklar 2. Gün. Kasa yok paraları yok

Hazar
Hazar

2250 TL bakiyem var eski sponsor forumu site kapanacak diyor yapabileceğimiz bir şey yok diyor

Arif
Arif

Çekim verince göndermeden hesapları kapatıyorlar herkes gözü açık olsun kaptırma paranı

Cihan
Cihan

Şikayet açtım ödemem için desteğe söyledim bana elinden geleni ardına koyma diyorlar bu kadar yüzde yok yazık

Canberk
Canberk

Hesap açıp 3 yatırım kaybettim sonraki yatırımda lighting rulet oynadın 200 TL yatırdım Bonus almadım en fazla 10 rakam kapatarak 1600 TL yaptım bakiyemi hesabımı kapattılar oyun oynarken

Hocam hakkımızı nasıl arayacağız?1050 TL bakiyemi ödemediler sponsor forumdan da kovmuşlar ödeme yapmadıkları için

Rasim
Rasim

2180 lira içeride çekim yaptırmıyorlar hesabımı çekime engellemişler 7-10 gün incelenme olacakmış

Halil

Burak

Benimde 1 hafta oldu hala çekim onayda duruyor bir de sıradasınız diyorlar

Sercan
Sercan

1630 TL çekimim var kaç gündür ödemediler. 350 TL ana paramı verin yazıyorum istiyorum ilgilenen yok onu da vermiyorlar

Utku
Utku

Birçok şikayet var site kapanacak deniliyor forumlarda Twitter'da umarım paramı ödemeden gitmezler 1400 liram var içeride

Osman
Osman

650 TL ödeme yapacaklar 2. Gün. Kasa yok paraları yok herhalde

Yiğit
Yiğit

300 TL. Yatırdım dog house slotta Bonus almadan 1502 TL yaptım hesabıma engellediler çekim verdikten 20 dakika sonra

980 TL Bakiyem var ödenmeyen beklemedeyiz bakalım