Zebramo uygulamasından bir ürün sattım. Pumaayakkabı. Alıcının ısrarı üzerine oldukça düşük bir fiyata sattım hatta. Ayakkabı 1 2 kere kullanılmıştır ve hiç hasarı yoktur alıcı numarası olmadığı için iade etmek istiyor.
Ben bilgi verdim hangi numara olduğunu söyledim. Kabul etmiyorum. Uygulamalar satıcının arkasında durmuyor hiç.
Zebramo uygulamasından bir ürün sattım. Puma ayakkabı. Alıcının ısrarı üzerine oldukça düşük bir fiyata sattım hatta. Ayakkabı 1 2 kere kullanılmıştır ve hiç hasarı yoktur alıcı numarası olmadığı için iade etmek istiyor.