Haksız gerekçelerle hesabım askıya alındı. Zebramo iletişimkesinlikle çözüm odaklı değil ve sürekli hesabı askıya almakla tehdit eden tutumları var. Kimse size muhtaç değil ve yaptığınız çok terbiyesizlik. Umarım bu uygulamanın ya yönetim sistemi değişir ya da gün geçtikçe batar çözüm sıfır
12 Ekim 2020 09:27
Hesabı askıya alma bahanesiyle sattığım ürünlerin parasını alamadım. Defalarca mail atmama rağmen cevap verilmedi. Hesaba da giriş yapamıyorum. Benim gibi birçok mağdur var. Kesinlikle bu siteye güvenip pahalı ürünler satmayın. Paranızın bir garantisi yok bunu göze alıp ürün gönderin
12 Ekim 2020 09:23
Hesabımla ilgili hiçbir şey yapılmadı içinde sattığım ürünlerin paraları kaldı kim çözüm bulacak buna bir anda hesabı kapatıp paraları kendi hesaplarına aktarıyorlar demek ki
Haksız gerekçelerle hesabım askıya alındı. Zebramo iletişim kesinlikle çözüm odaklı değil ve sürekli hesabı askıya almakla tehdit eden tutumları var. Kimse size muhtaç değil ve yaptığınız çok terbiyesizlik. Umarım bu uygulamanın ya yönetim sistemi değişir ya da gün geçtikçe batar çözüm sıfır