Instagram'da sürekli videoları çıkıyordu karşıma ve dayanamayıp sipariş verdim. Fakat gelen ürünle videolarda gösterilen ürün aynı değil. Videolarda gösterilen ürün kremkıvamında 10 dakika sonra sildiğinde yüzünde siyah noktalar vs. Çıkaran bir ürün. Gönderdikler cam şişe içinde bildiğiniz beyaz kıvamda serum. Yüzüne sürdüğün zaman beyaz pütür pütür bir şeyler kalıyor. İçinde ne var Allah bilir. Neden böyle olduğunu sorunca 15 gün kullanın farkı göreceksiniz vs hazır cevap alıyorum. 190 TL çöp oldu.
Instagram'da sürekli videoları çıkıyordu karşıma ve dayanamayıp sipariş verdim. Fakat gelen ürünle videolarda gösterilen ürün aynı değil. Videolarda gösterilen ürün krem kıvamında 10 dakika sonra sildiğinde yüzünde siyah noktalar vs. Çıkaran bir ürün. Gönderdikler cam şişe içinde bildiğiniz beyaz kıvamda serum. Yüzüne sürdüğün zaman beyaz pütür pütür bir şeyler kalıyor. İçinde ne var Allah bilir. Neden böyle olduğunu sorunca 15 gün kullanın farkı göreceksiniz vs hazır cevap alıyorum. 190 TL çöp oldu.