Yüzyıl Pendik Hastanesi Yüzyıl Hastanesini Güzellik Bölümü Yetkili Saygısızlığı

Derya
19 Mart 11:32

Bugün lazer tedavisi için hastaneye gittim ve bir karışıklık olduğu için yetkili biriyle görüşmek istedim. Saat 9:00'da olan randevum için 08:45'te oradaydım, beklememi söylediler ve mesainin 9:00'da başlayacağını belirttiler. Bekledim ve 09:05'te güzellik bölümünden sorumlu olan S*** Hanım geldi. Görüşmek için beklediğimi söyledim. O sırada onlara bakıyordum ve yüzüme bakarak 'E beklesin' dedi. Ben de sinirlendim ve 'Hanımefendi, mesai başladı. 20 dakika bekliyorum. Zaten geldiniz, odanıza gidin, geleceğim' dedim. Ancak o, 'Hayır, ben çağırınca geleceksiniz' dedi. Ben de 'Hayır, odanıza gidin, 2 dakika sonra geleceğim' dedim. Fakat o hala 'Hayır, ben çağırınca geleceksiniz' diyerek ukalaca konuştu. Bunun üzerine hasta haklarına indim ve durumu anlattım. Sağ olsun D**** Hanım çok kibar bir insan, yaşadığım saygısızca durumdan dolayı nezaketle özür diledi. Böyle saygısız bir tutum sergileyen ve kendini bir şey sanan bir insanla karşılaşmadığımı belirtmek isterim. Saygısızca davranışı nedeniyle şikayette bulundum ve hasta haklarına bilerek beni seansıma almadığını belirttim. Şikayetimin peşini bırakmayacağım.

19 Mart 15:43 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Pendik Yüzyıl Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Hasta mahremiyeti ilkesi gereği detaylarını bu alandan paylaşmadığımız bildiriminizdeki tıbbi endişeleriniz ile ilgili sizi telefonla ayrıntılı olarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz ile ilgili girişimleri hastane yönetimi olarak bizzat takip ediyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Lazer Epilasyon

Beyza