Yüzyıl Pendik Hastanesi Boşuna Muayene Ücreti

Hasan
03 Eylül 14:37

İstanbul Pendik Yüzyıl Hastanesi'nde 19 Ağustos 2024'te Fizik Tedavi Bölümü'ne geldim. Ameliyat olduğum için muayene olduğum hocamız 26 Ağustos'ta fiziğe başlayabilirsin dedi. Fizik bölümü haber vereceklerini söyleyerek beni hastaneden gönderdiler. 23, 24 Ağustos'ta hastaneyi aradım, konu hakkında bilgi istedim, yine dönüş yapacağız dediler ve 26 Ağustos'ta dönüş yaparak 2 Eylül'e kadar kapalıyız dediler. Ben de muayeneye gelme amacım fizik tedavi almak için, beni neden 10 gün bekletiyorsunuz, bu hizmeti veremiyorsanız 1115 TL ücretimi iade edin dedim. Hasta haklarından dönüş yaptılar, özür vs. Ben de konunun uzamasını istemiyorum, bir an önce işime dönmek istediğimi belirttim. 2 Eylül'de söz başlayacaksınız, hiçbir sorun olmayacak ve hala bekliyorum. Dönüş için teşekkürler, ilgilenmediğiniz için ve haksız yere insanların paralarını aldığınız için bence siz fizik tedavi birimini kapatın, insanlar da rahatlasın.

10 Eylül 13:49 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Pendik Yüzyıl Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Hasta mahremiyeti ilkesi gereği detaylarını bu alandan paylaşmadığımız bildiriminizdeki tıbbi endişeleriniz ile ilgili sizi telefonla ayrıntılı olarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz ile ilgili girişimleri hastane yönetimi olarak bizzat takip ediyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Yüzyıl Pendik Hastanesi Hasta Hakları Müdürü

Maide
20 Temmuz 15:02

Yüzyıl Pendik Hastanesi Özel Yüzyıl Hastanesinde Yapılan Muamele Hk.

Yasemin
19 Temmuz 20:46