Yurtiçi Kargo Teslim Edilen Bir Kargo Yok

Gökçe
04 Ekim

Kargom güvenliğe bırakıldığına dair mesaj var ama kargo ortalıkta yok. Sitede oturduğumuz için torba var, onun içine koyulur kargolar. Diğer sefer de sizin firmadan alt komşumun kargosu vardı, aynı şeyi yapmıştınız. Böyle bir şey olamaz. Böyle bir firmanın böyle bir şey yapması inanır gibi değil. Gereğinin yapılmasını istiyorum. 5 TL'lik bir şey bile olsa bu ne umursamazlık.

Yurtiçi Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 5 dk
Yurtiçi Kargo Logo
04 Ekim 15:36

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Logo
05 Ekim 16:14

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Kargo Teslim Edilmemesi

İrem
21 Ekim

Adresime teslim edilmesi gereken kargo adresime hiç gelmediği halde gelinmiş teslim edilememiş gibi mesaj atılıp şubeden alınması istenmiş. 1. Si ben iş adresini verdim ki orası 7-24 çalışıyor. Bulamama imkanları yok aynı gün içinde bir kargo daha aldım. 2. Si her yerde kamera var gün boyunca asla s...

Yurtiçi Kargo Teslim Etmeme İlgisizlik Sorumsuzluk

Asuman
26 Ağustos

Evime kargoyu teslim etmediler. Aradık deyip kargonuz şubede geri gidecek dediler. Bir de üstüne şubeye gidince böyle bir arama olduğunu ispatlayamadılar Sabah eşim gitti tek kargo var deyip eline tek parça verip göndermişler. Sonra yeniden gitti öbür kargoyu bulup vermişler sorumsuz itinasız umursa...

Yurtiçi Kargo Kargomun Teslim Edilmemesi

Derya
13 Ağustos

Yurtiçi Kargo tarafından iki gündür kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj aldım fakat sebepsiz kargom teslim edilmiyor. Kargo hareketlerinde ilk dağıtım gününde kargo dağıtıma çıkacaktır. İbaresi var. İki gündür dağıtıma çıkan kargo neden teslim edilemiyor. Daha kaç gün daha gezecek bu kargo,

0 Yorum

Yurtiçi Kargo Şikayetvar üye markasıdır