Yurtiçi Kargo Kurye Talep Etmeme Rağmen Randevu Oluşturup Gelmiyor

01 Haziran

Yurt içi kargodan kurye talep etmeme rağmen adresten alim sağlanmamakta aradığımda da sebep bildiremiyorlar Çünkü 18:00 sonrası şubeler kapandığından dolayı tüm gün gönderi için kurye bekliyorsun sonra gelen yok mükemmel hizmet anlayışınızı sorguluyorum. Tekrar çalışmak mı!

Yurtiçi Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 10 dk
Yurtiçi Kargo Logo
01 Haziran 18:44

Hilal N. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

Yurtiçi Kargo Logo
02 Haziran 15:48

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Fethiye Çamköy Yurtiçi Kargo Eziyeti!

2 hafta önce

Fethiye Yurtiçi Kargo Çamköy şubesi personelinden şikayetim var. Bugün 12.30 saatlerinde kargoyu getirdiğine dair bana telefon etti. Evde misiniz diye...

Fethiye Çamköy Yurtiçi Kargo Eziyeti!

Yurtiçi Kargo Kargom Karşı Tarafa Ulaşmadı

3 hafta önce

Yurt içi kargodan gönderim yaptım oraya gittiğimde benim T. C. Mi de istediler cerdim yaklaşık 1 ay önce ama karşı alıcıya ulaşmamış ve yurt içi kargoyu arayıp sorduğumda kayıt bulunamadığını söylüyorlar. Bana herhangi bir kod gelmedi dedim ve bana size bir evrak vermeleri lazım ya da fotoğrafını çe...

0 Yorum

Yurtiçi Kargo Şikayetvar üye markasıdır