19 Ekim 2016

Yurtiçi Kargo Tarafından Teslim Edilmeyen Kargo.

Yurtiçi Kargo Küçüksu Şubesi bugün teslim etmesi gereken kargomu teslim etmedi. Az önce web sayfasından sorgulama yaptığımda "teslim edilemedi" notu düşüldüğünü gördüm. Henüz öğlen saati olduğu halde ve adresime hiç gelmedikleri halde bu notu neden düştüklerini anlayamadım. İstanbul içinde bir semtten başka bir semte 1 gün içinde teslimat yapmayı başaramayan Yurtiçi Kargo'nun Küçüksu Şubesi'nin yaşattığı ilk sorun değildir bu bana. Şubeye telefonla ulaşmaya çalıştığımda ise cevap alamıyorum. Bugün mutlaka elimde olması gereken bu kargonun bana yarın ulaşması çok ciddi sıkıntı yaratacaktır. Yurtiçi Kargo'dan da Küçüksu Şubesi'nden de şikayetçiyim.

Nilay 74 Okunma

Cevaplar

  • Nilay 20 Ekim 2016

    Dün (19.10.2016'da) saat 17:00'de şubeye giderek teslim aldığım kargom için, bugün (20.10.2016'da) saat 10:15 itibariyle Yurtiçi Kargo'nun gönderi sorgulama sayfasında sorgulama yaptığımda, "teslim edilemedi, taşıma durumunda, ilk sevkiyatta teslim edilecektir" olarak görünüyor. Yurtiçi Kargo kendini mi kandırıyor yoksa müşterisini mi anlayabilmiş değilim.

  • Nilay 19 Ekim 2016

    2 adım mesafede olmamıza rağmen günlerce teslim edemedikleri kargolarımız var bana ve ofis arkadaşlarıma. Ayrıca bu şubeden gönderi yapmak da bir sorun. Kaç defa ayaklarına kadar gidip paket göndermek istediğimde "gönderi almıyoruz" diye beni geri çevirdiler. Ben artık yaptığım alışverişlerde özellikle not düşüyorum "Yurtiçi Kargo dışında başka bir kargo firmasıyla gönderin" diye. Telefonla aradığınızda da şubeye ulaşmak kesinlikle mümkün olmuyor, telefonlar açılmıyor. Yurtiçi Kargo gibi büyük bir firmanın müşterisine böyle sıkıntılar yaşatmasına gerçekten şaşırmaktayım ama artık düzeleceğine dair bir inancım da kalmadı. 18.10.2016 tarihinde saat 18:00'de İstanbul Beyoğlu'ndan yola çıkmış bir paketi 19.10.2016'da İstanbul Ümraniye'deki adrese teslim edememiş olmak da Yurtiçi Kargo2nun ayıbıdır bence.

  • Nilay 19 Ekim 2016

    Necla Hanım beni arayarak konuyla ilgili görüşlerimi not aldığını ve gereken işlemlerin yapılacağını söyledi. Ancak Yurtiçi Kargo Küçüksu Şubesiyle ilgili yaşadığımız problemlerin çözüleceğine inanmıyorum maalesef. Çünkü bu üçüncü şikayetim ve aylardır değişen hiçbir şey yok. Kargomu kendim gidip teslim aldım bugün saat 17:00'ye doğru. Yani Yurtiçi Kargo'nun bana vermesi gereken hizmeti ayaklarına kadar giderek ben kendilerine verdim. Ve saat 18:03'te Yurtiçi Kargo'nun web sayfasından gönderimin durumuna baktığımda "teslim edilemedi, taşıma durumunda" olarak görülüyor. Müşteri gelip teslim aldı diye sisteme işleme zahmetinde bulunmamış şube görevlileri. Benim gibi başka bir müşteri de şubede paketini arıyordu. Çünkü çalışanlar bahsettiğim diğer müşterinin paketini bulamadılar, kendisinin paketler içinde aramasını istediler. Küçüksu Şubesinde aylardır hiçbir düzelme olmadığını görmek bana Yurtiçi Kargo'nun bu şubesinin çalışmasındaki aksaklıktan rahatsız olmadığını ve bunu düzeltmek için hiçbir şey yapmadığını düşündürüyor artık.

  • Yurtiçi Kargo Temsilcisi19 Ekim 2016

    Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön