29 Ocak 2014

Yurtiçi Kargo Kargom Şube Şube Geziyor Bana Gelmiyor!

24.01.2014 tarihinde İstanbul'dan teknoloji ürünü kargoya verildi. 26.01.2014 de Gaziantep şehrine gelen kargo, şuan itibarıyla bana ulaşmadı. 28.01.2014 saat 22.30 bugünde gelmedi araştırdım aynen şöyle olmuş. Gelmiş Şahinbey Yurtiçi Kargo şubesine, oradan Akyol şubesine gitmiş şuan Karataş şubesindeymiş! Şaka değil cidden 3 şube gezmiş ancak hiç birşey yapamıyor merkez!

Artı telefonlarına ulaşamıyorum çünkü asla açmıyorlar. Kurumsallık Yurtiçi gibi çalışmak mı? Müşterilerine geri dönüşü yapıp gereken yapılacak deyip sonra birşey yapılmaması mıdır? 29.01.2014 tarihinde geleceğini sanmıyorum ama gerçekten şu kadarını söyleyeyim Yurtiçi Kargo'ya hiç mi hiç yakışmıyor. yaklaşık 72 saattir şehirde ve bana ulaştıramadılar.

Volkan 40 Okunma

Cevaplar

  • Volkan 29 Ocak 2014

    işlemmi ne işlem yapmışlar yazılı açıklama nasıl olmuş kime yapılmış merak ediyorum.kargo halen gelmedi ve 6 gün oldu.

  • Volkan 29 Ocak 2014

    bugünde geçti .halen kargo gelmedi.ben devamlı yurtiçi kargonun bana kargoyu getirmesi için evde beklemeliyim.ne dönüş yaptılar nede sorunu çözdüler.

  • Yurtiçi Kargo Temsilcisi29 Ocak 2014

    Müşterimizin şikayetinin çözülmesi konusunda gerekli işlemler yapılmış olup, müşterimize sorunun çözümüne yönelik yazılı açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön