You gov uygulanmasından anket doldurdum 30 TL'ye ulaştım ama paramı yatırmadılar Play Store'dan indirdim bir sürü anket doldurdum zamanım İnternetim boşa gitti hayır para ödemeyeceksen neden boşu boşuna anket yaptırdın zaten ihtiyacım olmasa uğraşmam.
Yougov online anket yaptırıyor ve her anket başına belirli bir puan veriyor. Puanlar belirli bir minimum sayıya ulaştığında karşılığı para olarak talep doğrultusunda banka hesabına gönderiyoruz diyorlar. Ama maalesef göndermiyorlar. İnsanların zamanlarını kullanıyorlar.
Bana mail üzerinden anket olduğuna dair bilgi maili geliyor uygulama üzerinden baktığım zaman anket yok ama maildeki site uzantısına girdiğim zaman anketi çözüyorum ancak aite'de puan yükleniyor uygulamada hiçbir şekilde puan yüklenmiyor bu sorunla sürekli karşılaşıyorum defalarca mail atıyorum ceva...
YouGov henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.