Deprem destek listelerine hızlı erişin!

YouGov

tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 2.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
YouGov ile ilgili bir şikayetin mi var?
25 Şikayet
Şikayet Sıralaması
02 Temmuz 2021

Yougov Anket Ödemesi Yapılmadı!

You gov uygulanmasından anket doldurdum 30 TL'ye ulaştım ama paramı yatırmadılar Play Store'dan indirdim bir sürü anket doldurdum zamanım İnternetim boşa gitti hayır para ödemeyeceksen neden boşu boşuna anket yaptırdın zaten ihtiyacım olmasa uğraşmam.

2 Destekçi
26 Haziran 2021

Yougov Anket Ücreti Yatmaması

Vaat edilen ücret, süresi çok geçtiği halde ve 3 defa bilet atmama rağmen hesabıma geçmedi.

09 Haziran 2021

Yougov Anket ÜCreti Yatmadı!

Yougov online anket yaptırıyor ve her anket başına belirli bir puan veriyor. Puanlar belirli bir minimum sayıya ulaştığında karşılığı para olarak talep doğrultusunda banka hesabına gönderiyoruz diyorlar. Ama maalesef göndermiyorlar. İnsanların zamanlarını kullanıyorlar.

01 Haziran 2021

Yougov Puan Yüklenmemesi Kimse İlgilenmiyor

Bana mail üzerinden anket olduğuna dair bilgi maili geliyor uygulama üzerinden baktığım zaman anket yok ama maildeki site uzantısına girdiğim zaman anketi çözüyorum ancak aite'de puan yükleniyor uygulamada hiçbir şekilde puan yüklenmiyor bu sorunla sürekli karşılaşıyorum defalarca mail atıyorum ceva...

Yougov Puan Yüklenmemesi Kimse İlgilenmiyor
1 Destekçi
22 Mart 2021

Yougov Chat Spam Mail Gönderme

Defalarca abonelikten çıkmama rağmen devamlı mail atıyorsunuz. İstemediğime dair geri dönüşte yaptım göndermeyin artık.

Marka Profili

YouGov bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
YouGov henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

YouGov bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör