York Markets Kaybım Olması Mağdur Olmam
Abdullah 10 Kasım 2022 10:50
Abdullah22 Kasım 2022 13:23
York markets' e sorunumu telafi ettikleri çok teşekkür ediyorum. Çözümleri için Ahmet bey teşekkür ederim
York Markets'de iki adet işlemim vardı. Bir süre sonra işlemleri kritik bir şekilde düşmeye başlayınca benim daha önce stop koyduğum yerler vardı. Düşüşler başlayınca uzman olarak m***bey doğal olarak sordum hani bu düşüş devam edecek mi hesabım daha fazla küçülmeden önlem alternatif ne yapalım sordum bana ters işlem açmamı söyledi. Bende ters işlem açtım sonra dedim benim stop yerim var hani buraya gelince kapanır işlem zarar az da olsa telafi edilir. M*** t*** beyde merak etmeyin hesap sıkıntıya girmez diye stop koyduğum işlemi bana kaldırdı. Daha sonra işlemlerim daha çok zarar edince ters açtığım yerde bana yarısını kapatalım dedi ve kapadık. Ama sonrası dün akşam itibariyle 500 dolar zararla hesabım patladı. Daha önce de aynı durumlardan dolayı 1500 dolar bir kaybım olmuştu.