Yön Hukuk Bürosu KVKK İhlali Hakkında

19 Nisan 2022

Merhaba İlgili bankalara olan borcum yüzünden aile bireylerime ulaşılmış ve bilgi verilmiştir. KVKK bilgilerim ihlal edilmiştir. Bir hukuk bürosu nasıl olur da bilgilerimi paylaşabilir. Bir hukuk bürosu nasıl olur da aile bireylerini rahatlıkla arayabilir. Sayenizde aile düzenim tamamen bozulmuştur. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Sizi önce KVKK kapsamında ihlal bildirimi şikayetinde sonra da adalet Bakanlığına şikayete bulunacağım.

profile profile profile

17 Yorum

Ahmed

Bana da mesaj attılar ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Osman
Osman

Hukukçular Hukuku ayaklar altına alıyor banka hesaplarına bloke. Koyduruyorlar icra müdürlüğü üzerinden kanunda yeri olmadığını bir başka hukukçu teyit ediyor ve Kanun koyucular bunları ivedilikle düzeltmeli vatandaşı mağdur etmemek gerekir.

Kenan
Kenan

Merhabalar şikayetinizle ilgili bir sonuç çıktımı acaba?

Özer

Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ağır cezada yargılandı ve hapis cezası aldı. Şimdi, tazminat davası açacağım.

Ahmed

Bana da mesaj attılar ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz nereden şikayet edebilirim

Özer

Ben avukatlık bürosu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ağır ceza mahkemesinde yargılandılar ve hapis cezası aldı.

Derya
Derya

Tam olarak hangi durumdan dolayı şikayetçi oldunuz?

Koray
Koray

Dostum, ilgili banka olsun, çektiğin kredi olsun, kredi kartı veya ek hesap olsun, muhtemelen sözleşmeyi okumadan direkt kabul et diyorsunuz. Ama size sözleşmemiz tekrardan okumanızı tavsiye ederim, KVKK paylaşımını kabul etmiş oluyorsun. O yüzden şikayet etmeniz vs elinize hiçbir şey gelmez. Geçmiş olsun, sağlıkla kal

Erdal
Erdal

Arkadaşlar kkvk banka gereği şahısla alakalıdır borç yetiğinden kullanan sorumludur ailesi değil bunların bu şekilde yaptığı suçtur kkvk dikkatli okuyalım lütfen... Öyle bir hakları bulunmuyor ayrıca dosya icrai haciz durumunda ise bunların bir önemi kalmıyor çünkü icra sözleşmeyi tanımaz borca muhatapdir onun için sizin dediğiniz tez burda çürüyor lütfen tam bilgi almadan bir bilgi paylaşmayın yanlış yönlendirme olayına gider sonuçları

Duygu
Duygu

Hukuka aykırı sözleşmeler varsa bile geçersizdir. Vatandaşa yapılan anlattığı gibi ise sadece KVKK'ya değil Turk Ceza Kanunu Madde 123 ve Madde 136 ya aykırı duruyor. Savcılık şikayeti yapabilir. Yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen.

Süleyman

Dostum Kabul ediyorsak Telefon numarası Ortalık Malı gibi dlanmasını kabul mu etmiş oluyoruz ikincisi o maddeyi kabul etmeyince hiçbirini kabul ettirmiyor sözleşmeler bu gibi şeylere hukuki bir altyapı gelmeli

Savcılığa huzur hakkımı ihlal ettiler diye şikayet et. Bir daha yapamazlar.

Salih
Salih

KVKK güvenim kalmadı. Kişisel Verilerin Satılması Kurumu olarak güncellenmeli bence. Bütün bilgilerimiz her yerde. Adını hiç duymadığım alakam olmayan bahis siteleri, satış platformları vs vs her yerden SMS geliyor. Anlamıyorum kim kimi koruyor

Vedat

Ya zaten Türkiye Avrupa tarafından kara listeye alınmış kimi kime şikayet ediyorsak değil mi CİMER'den yaptığım şikayetleri de geri çektim. Hiç hakları olmadığı halde Aile bireylerini arayıp hukuk bürosundan aradıklarını söylerler sonra da biz bilgi vermedik derler ya bu kadar kalitesizler yüzünden ailemle kavga ettim evi terk ettim. Her zaman tek bir duam vardır allahım kim bana ne yaşattıysa sende ona on katını ver diye. Ahları çok iki cihanda yakaları bir araya gelmeyecek bu insanların

Büşra
Büşra

Merhaba BDDK ya şikayet etmeni tavsiye ederim, sen şikayet ettikten sonra denetimden geçiyor ve kısa bir süre sonra para cezası ödemek zorunda kalıyorlar. BDDK da para cezası minimum 50000 TL. Bilgin olsun

Süleyman

Bende BDDK CİMER üzerinde şikayete bulundum 2 ay oldu sonuç çıkmadı sizinki kaç günde sonuçlandı?

Vedat

Adalet Bakanlığı BDDK ve CİMER de dahil ilgili mercilere şikayette bulundum.