Yolcu360 Hizmet Alınmadan Para Çekilmesi

09 Haziran
Taicos'un Teşekkür Mesajı
“Sinem hanım' a teşekkürler”

06.06.2023 ' de Yolcu360' dan kiraladığım aracı (Avis) Sabiha Gökçen teslimi olarak değiştirmek istedim. Aynı firma yerine ismi pek bilinmeyen ve araç kiralama bürolarında olmayan bir firmayı söyledi, burada bürosu yok deyince internetten bak dedi. Vazgeçecek iken Wish ® firmasını söyledi. Onun deskine gittim ve telefonda işin tamamlanmasını bekledim. O kadar uzun sürdü ki vazgeçmek istedim sonunda tamamdır dedi. Ref numarasını istedim size mesaj olarak geldi dedi (mesaj değil mail geliyormuş). Orada beklemekten beni artık tanıyan Wish firması çalışanı, sizin için ekrana devamlı bakıyorum, hayır gelmedi dedi.

İşim acil, çok bekledim, tekrar telefon açtım, karşıma çıkana konuyu anlattım, tamam iptal edildi dedi ama 3 gün sonra hizmet almışım gibi kk dan çekmişler ve fatura etmişler. Tüm konuşmalar kendilerinde kayıtlıdır ve hatta akşam 3. Kez aradım. Herkes Android ya da Apple ® telefon bulundurmak zorunda mı ki mailine baksın ya da mail olduğu neden söylenmez, maillere de mi mesaj deniyor?

Kaldı ki, Wish 'den, bu hizmet alındı mı alınmadı mı kontrol etmiyor musunuz? 560 TL sizden alacağım var.

Yolcu360 Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa
Yolcu360 Logo
09 Haziran 10:55

Sayın Taicos F. ben Yolcu360 Çözüm Merkezi'nden Aslıhan, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız.

Taicos
09 Haziran 11:23

Sinem hanım' a teşekkürler.

Taicos
09 Haziran 11:32

Sinem hanım' a teşekkürler

Yolcu360'den Mükemmel Mağduriyet

27 Mart

Araç kiralamak için yolcu360'ı aradım. Bana Sabiha Gökçen havaalanından alabileceğimi söylediler. Yanımda kimliğimin olmadığını, ehliyetimin yeterli olup olmadığını sordum. Hatta bekletip sonra sorun olmayacağını söylediler. 1 saat 23 dakikalık yolculuk sonrası arayıp kimlik gerektiğini ilettiler. B...

Yolcu360 Son Dakika İptali Ve Yaşanılan Büyük Sıkıntı

07 Ocak

Yolcu 360 firmasından 4.01.2023 tarihinde 7 kişilik Dacia Duster araç kiraladık. Teslim alacağımız nokta Sabiha Gökçen Havalimanı ve uçuşumuz saat 11:00'deydi aracı teslim alacağımız saat ise 13:00 Yolcu 360'a bağlı olan aracı teslim edecek firma bize saat 10:20 de Findeks kontrolü saçmalığı altında...

0 Yorum

Yolcu360 Şikayetvar üye markasıdır