Yolcu360 Firmasının İptal Sonrasında Ücret Ödemesini Yapmaması

02 Haziran

Yolcu360 online site üzerinden 19 Mayıs - 21 Mayıs tarihleri arasında bebek koltuğu isteğimizi belirtilerek sixt ® firmasından araç rezervasyonu yaptım. Aracı teslim almaya gittiğimizde sixt firması çalışanları bebek koltuğuna dikkat etmedikleri, beklememiz durumunda ofislerinin yakın olduğunu ve temin edeceklerini söylediler. Bebeğimiz olduğu ve koltuk olmadan seyahat edemeyeceğimiz için kabul ettim. Bu arada araç teslim işlemlerini yaptık. 20dk bekledikten sonra 7 kişilik araçların bagajında bulunan koltuğu getirip çocuk koltuğu olduğuna ikna edilmeye çalışıldık. Sixt firmasının Ayvalık sorumlusu ile konuştuğumuzda ellerinde sadece bu koltuğun olduğunu başka çocuk koltuğu olmadı belirtildi. Bu durumda rezervasyonu iptal edip, başka firmadan araç kiralamak zorunda kaldık. Online rezervasyon iptal olduğu için 19 Mayıs tarihinde yolcu360'ı arayıp iade talebinde bulundum. Aradan 14 gün geçmesine bu sürede defalarca aramama rağmen yolcu360 firması ücreti geri ödemedi, henüz firmadan geri dönüş alamadıklarını ve aracı kullandığım şeklinde mail attılar. Yolcu360 firmasından online rezervasyon esnasında alınana ücretin geri ödenmesini talep ediyorum. Aracı kullandığım görünüyorsa kaç km kullandığımı belirtmelerini istiyorum.

Yolcu360 Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 4 dk
Yolcu360 Logo
02 Haziran 14:59

Sayın Emrah G. ben Yolcu360 Çözüm Merkezi'nden Aslıhan, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirimizden gelen tüm geri bildirimlerin bizim için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız.

Yolcu360 Yurt Dışı Araç Kiralama Kasko Mağduriyeti

2 hafta önce

Yolcu360 üzerinden gerçekleştirdiğim R_NS9W numaralı rezervasyonuma istinaden 04.08.2023 tarihinde Karadağ Tivat havalimanındaki Budget firmasından aracımı teslim almaya gittim. Bilgim dahilinde olarak, araç tesliminde iade edilmek üzere 200 euro civarında provizyon alındı ve teslim sonrası iptal ed...

Yolcu360 Yurt Dışı Araç Kiralama Kasko Mağduriyeti

0 Yorum