Ek'teki görselde yer ve dekontta yer aldığı üzere rezervasyon işlemi gerçekleştirdim, kartımdan ödeme alındı fakat rezervasyonum oluşturulmadı.
Central firmasından İstanbul Ataşehir şubesinden 9 günlük rezervasyon yaptım. Acilen rezervasyonumun oluşturulmasını istiyorum. Bir kampanya yapıyorsunuz onda da başarılı olamayıp müşterileri mağdur ediyorsunuz.
Değerli Misafirimiz Özgü T.
Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede sizlere geri dönüş sağlanacaktır.
Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Yolcu360.