Yiğit Akü Garanti Belgesi Sorunu

30 Eylül 12:31

E441324210300 seri numaralı akünüzü köyde traktör için aldım. Bir hafta kullandım. Kutup başlarını söküp çalıştığım için il dışına gittim. Köye gittiğimde kutup başlarını takıp traktörü çalıştıramadım. Ustaya götürdüm, akünün bitmiş olduğunu söyledi ve garantiye gönderdik. Garantisi olmasa göndermezdim. 3 hafta sonra garanti süresi bittiği için aküyü geri göndermişler. E441324210300 bu seri numaralı akünün sisteminizde kayıtlı garanti belgesinin tarafıma bildirilmesini istiyorum.

09 Ekim 07:43

Cevap verme zahmetinde bulunsaydınız

Ek
Ek
30 Eylül 17:24 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

02 Ekim 13:05

Cevap bekliyorum

03 Ekim 14:35

Sayın Müşterimiz, Akünüz 28.10.2020 üretim tarihlidir. Üretim tarihi üzerinden 4 yıl geçmiştir. Bu nedenle ilgili akünün garanti belgesine fabrikamızdan ulaşmamız mümkün olmamaktadır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

03 Ekim 14:40

Akü sizin firmanıza garanti kapsamında gelip gelmediği hakkında bilgi verebilir misiniz geldiyse hangi tarihte geldi ve nasıl geldi

03 Ekim 14:49

4 yıl geçtiğini beyan ediyorsunuz akü üzerindeki tarihten bahsediyorsunuz sanırım hangi bayinizden alınmış ve ne zaman satılmış bir de ona baksanız mağduriyet oluşturuyorsunuz mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

03 Ekim 15:53

Sayın Müşterimiz, Akünüzün hangi bayimizden tarafınıza satıldığı sadece garanti belgesinde yazmaktadır. Yiğit Akü fabrikasında bu kayıtlar tutulmamaktadır. Bu kayıtlara sadece garanti belgenizden veya faturanızdan ulaşabilirsiniz. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

03 Ekim 16:06

Bahse konu akü firmanıza değişim için ne zaman geldi onun kaydı vardır mutlaka

03 Ekim 16:13

Ne haliniz varsa görün diyorsunuz yani çözüm odaklı hiçbir şey yapmadınız Garantinin akünün üretim tarihinden başladığını ima ediyorsunuz doğrumu koskoca Yiğit Akünün satış sonrası hizmet departmanı

Yiğit Akü Garantisinde Yaşadığım Sıkıntı

Alperen