10 Aralık 2020

2 Eylül tarihinde sahiplendiğim yavrumu aşıları için Yenimahalle Veteriner Kliniği'ne götürdüm. Karnındaki şişlikten dolayı fıp olabileceğini kan tahlili yapmak istediklerini, değerlerine göre hastalığın testini yapacaklarını söylediler, ne gerekiyorsa yapılmasını istedim. Pandemiden dolayı hayvanların sahiplerini içeri almıyorlar içeride kedim korkuyor mu ne durumda ne yapıyorlar hiçbir fikrim yoktu. O gün 3 saat boyunca veterinerde içerideki kedimi bekledim, kan sonucunda bir sıkıntı görmediklerini iç dış parazit yapıldığını, 10 gün sonra diğer aşılara başlanacağını söylediler, kedim çok korkmuştu 11 gün sonra kedim hastalandı sürekli uyuyor yemek yemiyor su içmiyor vücut ısısı normalden yüksekti. Korktum tekrardan Yenimahalle Veteriner Kliniği'ne götürdüm, durumundan bahsettim ateşli olduğunu söyleyip muayeneye aldılar yine kedim içeride ben dışarıdayım kan tahlili yapacaklarını söylediler kan değerleri düşük çıktı gençlik hastalığından şüphelendiklerini ve onun testini yapmak istediklerini söylediler, test sonucu pozitif çıktı. Kedimin bu hastalığı oradan kaptığına o kadar eminim ki bir önceki gittiğimizde gençlik hastalığı tedavisi gören iki kedi geldi içerisinin hijyenik olmadığından eminim. Hayvanları para olarak gördüklerini düşünüyorum. Bu düşüncemi destekleyecek şöyle bir olay yaşadım kedimin tedavisine başka bir hayvan hastanesinde başlattık tedavisi bittikten sonra doktorumuz bize antibiyotikli mama önerdi mama her yerde bulunmuyordu mecburen Yenimahalle Veteriner Kliniği'ne gittim kedimin yaşını sordular kedimle ilgilenen bir doktor gelip kedimin adını söyledi onun için mi alıyorsun dedi evet dedim “o ölmedi mi? ” dedi. Yani nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar bilmiyorum!

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Yenimahalle Veteriner Kliniği Vakti Gelmeyen Aşığı 2. Kere Yaptılar.

3 hafta önce

3 Ekim 2023 tarihinde kedimizi Yenimahalle Veteriner Kliniğine ablam ve ben götürdük. O*** hoca diye bir beyefendi ilgilendi. Kimliklerine baktı, benim iki kedime iç ve dış parazit ile karma aşı yaptırmanız gerektiğini söyledi ve işlemlere başladı. Hap vereceklerdi ancak yutmaz diye söyledik. İğne y...

Yenimahalle Veteriner Kliniği Kanlı İshali Geç Teşhis Etti

08 Haziran

Yenimahalle Veteriner Kliniği'nde iki aylık yavru kedimi kanlı ishal hastalığından dolayı kaybettim. Sokaktan kurtarmak amacıyla sahiplendiğim diğer kediden virüs bulaşmış olabileceği söylendi. Kedimi ilk kez kontrol ve yutkunma bozukluğu için götürdüğümde poposunda kan olduğunu söyledim. Kedinin ta...

4 Yorum

Mine

Merhabalar Instagram kullanıcı adım minesengul8d ulaşır mısınız? Dilekçe hazırlayalım. Ben şu an mahkemeliğim klinikle. Bekliyorum

Mine

Hande hanım aynı durumdan muzdaribiz. 20 gün önce kısırlaştırdığım kedim fıp virüsü kaptı. Hastalığın belirtileri bugün ortaya çıktı ben de oraya götürdüm yine ve tüm damar yollarını patlatılmış vaziyette aldım kedimi. Lütfen birlik olalım ben mine

Dilara

Hande ve mine hanım ben de sizinleyim benzer mağduriyetleri ben de yaşadım el ele verebiliriz her türlü yan yana olursak dilekçe yazılabilir

Hande

Çok geçmiş olsun Mine Hanım maalesef bizim gibi birçok insan mağdur fakat bu insanların özrü kabahatinden büyük ben destekçi bulamadığım için adli işlem başlatamadım fakat birlik olursak dilekçe yazabiliriz

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.