Canlı destek diye bir yer yapmışlar otomatik cevap her şeyi. Tam bir şey yazacaksın oturum kapatılıyor. Yolda diye verilen cevaptan 1 saat sonra geldi. KocaeliBurger King'ten 1 saatte gelirdi herhalde. Şikayet edilecek bir yer yok. Sonradan bir mail geliyor 20 lira kupon. Onu kullanalım bu sefer 3 saate gelsin değil mi. Rezillik diz boyu son 3 siparişimde 1 saati geçti.
Merhaba,
Kullanıcı İlişkileri ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız.
Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız üzerinden 7/24 bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri
[email protected]
Canlı destek diye bir yer yapmışlar otomatik cevap her şeyi. Tam bir şey yazacaksın oturum kapatılıyor. Yolda diye verilen cevaptan 1 saat sonra geldi. Kocaeli Burger King'ten 1 saatte gelirdi herhalde. Şikayet edilecek bir yer yok. Sonradan bir mail geliyor 20 lira kupon. Onu kullanalım bu sefer 3 saate gelsin değil mi. Rezillik diz boyu son 3 siparişimde 1 saati geçti.