You can visit Xolvieto view global content and find solutions to complaints.
Yayalar Hukuk ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sadık'ın şikayet sonucundan memnuniyeti

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

  • profile
  • profile
  • profile
90 Destekçi
  53 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

Yayalar Hukuk Ve Yel Pazarlama Haksiz İcraya Verme

308.379görüntüleme
Sadık
Sadık 26 Ağustos 2021 16:14
Yayalar Hukuk Ve Yel Pazarlama Haksiz İcraya Verme
Yayalar Hukuk Ve Yel Pazarlama Haksiz İcraya Verme

Sayin sadık şahin - dosyanız icra takibi başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir. Yayalar Hukuk Bürosu 0212*****36 www.yayalarhukuk.com B028 Böyle bir mesaj geldi. Bilgi almak için aradım Gizem hanım ile görüştüm. Fakat tebligat olmak üzere hiçbir bilgisi vermediler. Yel pazarlama ®dan 2019 yılında sözde aldığım çantanın kargo işletim ücreti gibi bir şeyler söylediler. Bu olayın asılsız olduğunu ifade ettim fakat sonuç alamadım. Nihayetinde 93 lirayı ödemek zorunda kaldım. Bu parayı Haksız yere aldığınızı düşünüyorum. Ve sizlerden detaylı açıklama evrak istiyorum. Baktığımda birçok kişiden aynı yıla ait aynı tutar istenmiş. Bu mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum.

  • profile
  • profile
  • profile
90 Destekçi
  53 Yorum

53 Yorum

Yıldıray
Yıldıray10 Eylül 2021 10:50
 

Merhaba efendim aynısı banada geldi 2019 yılında sipariş verip almadığım bir t-shirt yüzünden 97 TL para ödemelisiniz dediler ben ödeme yapmadım haksız bir isteyiş şekli

 26
Hakan
Hakan15 Eylül 2021 21:00
 

Ödeme yapmayınca daha fazla para ödenir falan deniyor öyle bir şey olur mu ki bilgin var mı

 21
Yıldıray
Yıldıray18 Eylül 2021 04:23
 

@Hakan usta haksız yere yüksek bir meblağ isteyemezler e devlet üzerinden icra dosyası açılmış mı diye bak görürsün

 27
Muhammed
Muhammed21 Eylül 2021 09:54
 

Ödeme yapmazsanız istediği kadar borç yükseldi desinler haksız ve kötü niyetli olduklarından dolayı karşılıksız kalacaktır, sizin yerinizde olsam ilgili hukuk bürosunu ve firmayı savcılığa suç duyurusunda bulunarak akabinde bağlı bulundukları baroya şikayet ederdim. Bu işlemler Herhangi bir ücret gerektirmeden yapılmaktadır. Bakanlık bu konuda titiz çalışmaktadır. Her daim hakkınızı arayın.

 38
Firdevs
Firdevs06 Ekim 2021 20:08
 

Daha sonrasında ödeme yaptınız mı? Bize de aynı mesaj geldi bugün.

 14
Salih
Salih22 Ekim 2021 16:40
 

Bir gelişme var mıı?

 8
Tuğçe
Tuğçe10 Aralık 2021 15:47
 

Peki bir şey çıktımı tebligat gelecek dediler bana da

 9
Asya
Asya08 Mart 16:22
 

Merhaba beni de aylar arıyorlar yok gamze hanım avukat sızı arayacak yok tebligat gönderecekler, nereye gönderecekler adresim bile yok ellerinde evime gelecekmiş, yok ses kayıtlarım varmış... Ya Allah aşkına yıl 2022 olmuş hala nelerle uğraşıyoruz hey allahım ya

 16
Hakan
Hakan27 Eylül 2021 15:06
 

Aynı mesaj bana geldi bugün ve 2019 da sipariş etiğim formayı almadım diye icraya vermişler ve gerekçe olarak pandemiyi gösterdiler 50 TL formayı almadım diye 96 TL ödememi söylediler böyle saçmalık olur mu

 11
Yusuf
Yusuf05 Ekim 2021 15:55
 

Tüketici 14 gün içinde hiçbir sebep göstermeden cayma hakkına sahiptir. Bu nedenle hiçbir şekilde sizden bir hak talep edemezler.

 20
Salih
Salih22 Ekim 2021 16:42
 

Bir gelişme var mı

 2
Funda
Funda28 Eylül 2021 16:14
 

Merhaba Aynı mesaj kardeşime de geldi ayakkabı sipariş vermiş sandalet göndermişler almamış geri göndermiş 98 TL için SMS atmışlar bende gerekli şekilde uğraşacağım onlarla

 12
Perihan
Perihan23 Ekim 2021 14:46
 

Funda hanım herhangi bir gelişme var mı bana da sürekli mesaj gelinip aranıyorum ödemezseniz icra gelecek diye

 9
Funda
Funda23 Ekim 2021 15:03
 

Merhaba sabah akşam versin icraya herhangi bir işlem yapmamışlar icra vs başlatmamışlar CİMER'e de yazdım

 10
Murat
Murat08 Kasım 2021 11:21
 

Yatırmayın kimseye para mara avukat falan değil küfret kapat Tüketici Hakları'na göre sipariş ettiğin bir ürünü almama hakkına sahipsin

 15
Arzu
Arzu29 Eylül 2021 23:52
 

Banada aynı mesaj geldi. Sureci nasıl yönettiniz merak ediyorum. Ben ödeme taraftari. Değilim ciddiye almayacağım. Böyle bir durumda yaptırımları en fazla ne olabilir? Ben bir terlik sipariş ettim ve benim adresime gönderemediler benden sürekli ödeme istediler. Ben onları e devletten şikayet edebilir miyim yoksa bu işlemler için çağlayana mi gitmem lazım?

 6
Salih
Salih22 Ekim 2021 16:42
 

Bir gelişme var mı

 2
Aslı
Aslı06 Aralık 2021 23:31
 

CİMER e hem firma hem de hukuk bürosu için şikayet yazabilirsiniz internet üstünden.

 4
Ferhat
Ferhat09 Ekim 2021 14:00
 

Vallahi bende ödedim ne evrak ne başka bir şey verdiler. İnternetten baktım avukat 15 yıllık avukatmış korktum ödedim :d

 3
Bülent
Bülent30 Aralık 2021 12:36
 

Ödeme yapmamalıydın dostum. Bana bir yıldır mesaj atıyorlar. Bugün arayıp bastım küfrü, nasıl kapattılar bir görsen, bir de hukuk bürosu güya, savunma yapamadılar bana karşı. Bir diğerine veriyordu, sonra kapatıyorlardı üzerime

 15
Ferhat
Ferhat30 Aralık 2021 21:25
 

Avukatın IBAN'ı bir çok banka şüpheli hesap diye para attırmıyor. Kimse gönder mesin soruşturma yediler

 9
Cengiz
Cengiz27 Ocak 14:55
 

Amaçları sanırım baskı ve korku ile istedikleri ödemeyi yaptırmak babada geldi bu mesaj ben dosya numarasını istedim veremediler şikayette bulunacağım deyince de telefonu kapattılar

 8
Fatih
Fatih16 Mart 11:14
 

Sen gene 96 TL ödemişsin ben 960 TL ödedim almadığını 10 TL lik kargo yüzünden ohh verdim kurtuldum bunlardan yoksa donuna kadar alırlar adamın dikkat edin, )

Mehmet
Mehmet12 Ekim 2021 21:22
 

Bu şehir eşkıyalarına neden devlet hesap sormuyor getirmedikleri ürünün kargo parasını zorla istiyorlar milleti korkutup herkesten 96 TL alıyorlar banada geldi bu konuyu bitirmenin tek yolu WhatsApp grubu kuralım aynı ildeki mağdurlar birlik olalım birimize hacze gelirlerse hepimiz toplanıp güzel bir dayak atalım bir daha kimseye gidemezler

 22
Murat
Murat08 Kasım 2021 11:19
 

Küfret kapat kardeşim ben düzenli olarak arıyorum özellikle küfrediyorum avukat vs değil bunlar internetten bir şey alsan bile almama hakkına sahipsin zorla parasını isteyemez alamazlar

 16
Tc Perihan
Tc Perihan10 Aralık 2021 12:33
 

Evet mehmet bey WhatsApp oluşturalım

 9
Sen
Sen28 Ekim 2021 13:20
 

Bugün aynı mesaj eşime geldi 93 TL nevresim takımı kargo ücretiyle ilgili 🤬🤬ödeme yaptık şimdi Şikayet edeceğim

 3
Murat
Murat08 Kasım 2021 11:20
 

Sektir et küfret kapat avukat falan değil

 6
Engin
Engin15 Kasım 2021 11:32
 

Nevresim takımı global pazarlama dan alınmış mı dediler?

 3
Sultan
Sultan23 Kasım 2021 16:28
 

Banada nevresim takımı dediler 2018 yılında almamışım kargo ücreti istediler 93 TL

 2
Mehmet
Mehmet11 Aralık 2021 14:27
 

Almadığın ürün için neden ödeme yapıyorsun onlar sizin sayenizde güçleniyorlar daha fazla insana zulüm ediyorlar kardeşim

 2
Murat
Murat16 Kasım 2021 13:32
 
Yayalar Hukuk Ve Yel Pazarlama Haksiz İcraya Verme

Arkadaşlar aynı mesaj bana da geldi. 2018 yılında olmuş. Aradım ve ulaştım avukatlık bürosuna kargo takıp no istedim verdiler. MNG Kargo ile kargo gelmiş ve evde yokuz diye geri gitmiş. MNG Kargo'nun internet sitesine girip bakarsanız orada gönderici ve adres yazmıyor fakat kargonun nereden çıktığı yazıyor. İstanbul Giyimkent ten gönderilmiş. Firma ismi de gizlenmiş söyle yazıyor. ( k***** i*** y*** m**** t*** t*** l*** ş***) buradan yola çıkarak Giyimkent'teki firmalara baktım fakat ulaşamadım. İcra dosyanız e devlete düştüğünde itiraz hakkımız varmış. Bana ulaşmadan iptal edip geri giden bir ürün için kargo + operasyon zararını benden talep ediyorlar. Ödemeyi düşünemiyorum. Başka bir yol izleyip çözüme ulaşabilen varsa lütfen bizimle bilgi paylassin.

 5
Mehmet
Mehmet11 Aralık 2021 14:34
 

Gelin haciz edin de görelim dedim özel kürek sapı aldım kapının arkasında bekliyor emekliyim evdeyim eğer gelecek cesareti bulur da gelirlerse emin olun sizlere yaşattıkları sıkıntı için de sırtlarındaki tozları alıp diz kapaklarını ayıracağım bir daha başka yere gidemesinler diye ibret olacak bir olay yapacağım ki bir başkası böyle bir haksızlığa cesaret edemesin...

 18
Lale
Lale04 Mart 20:01
 

Bize de aynı firma geçen ay başka bir isimle aynı mesajı attı CİMER'e şikayet ettim oradan dilekçemiz savcılığa aktarıldı Gidip ifade verdim Savcı çok şikayet var dedi Kesinlikle firma ile iletişime geçmedim Yine her gün mesaj lar devam etti ama dikkate almadık Şimdi de isim değiştirmişler

 6
Murat
Murat16 Kasım 2021 13:50
 

Satıcı veya sağlayıcının yükümlülükleri madde 12 – (1) Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren on dört gün içinde, varsa malın tüketiciye teslim masrafları da dahil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri iade etmekle yükümlüdür.

 4
Eylem
Eylem21 Aralık 2021 10:28
 

Bana da böyle bir mesaj geldi sözde avukatlık firmasını aradım bana söyledikleri iade ederken Herhangi bir gerekçe bildirmemişim o yüzden dava açacaklarmış. Hatırım kalır lütfen açın dedim. Yıl olmuş 2021 bana 2018 deki alışverişi soruyor neden almadın diye tövbe tövbe ben dün ne yemek yediğimi hatırlamıyorum :), daha önce neden bilgilendirilmedim dedim firmanın 10 yıla kadar dava açma hakkı vardır diyor ( yersen), ödemeniz gereken tutar 0( sıfır ) diye bir mesaj geldi sonra 120 TL diye geldi. Ödemeyeceğim

 10
Hacer
Hacer16 Kasım 2021 15:16
 

Banada geldi aynı mesaj ödeme yapmadım icraya verirlerse de ben de onlara itiraz edip hukuki yolla başvuracağım kardeşim avukat ve bu konuda onun çizdiği yolu izliyorum ödeme yapmayacağım

 10
Seyhan
Seyhan17 Kasım 2021 11:12
 

Eşimde bugün gelmiş, kardeşimiz ne diyor acaba? Bizi de bilgilendirmeniz iyi olur boyu hakları var mı?

 1
Hacer
Hacer05 Aralık 2021 07:16
 

Bu şekilde bir hak talep edemezler şanslarını deniyorlar yatırma sakın dedi

 8
Sultan
Sultan23 Kasım 2021 16:26
 

Banada aynı mesaj dün geldi bugün aradılar ödeme yapmam için. Sürekli mesaj atıp duruyorlar

Ahmet
Ahmet08 Mart 14:58
 

İnternette bununla ilgili 100'lerce video var lütfen araştırın. Boşuna para ödemeyin.

 2
Tolga
Tolga25 Kasım 2021 16:38
 

Banada geldi bende ödemeyeceğim herhangi bir yazı geldiğinde savcılığa gideceğim ve suç duyurusunda bulunacağım tamamen can sıkıcı...

 6
Aslan
Aslan18 Aralık 2021 20:53
 

Ödemeyin, korkutarak para kapmaya çalışıyorlar. Şikayet edin.

 3
Nadiye
Nadiye20 Aralık 2021 13:28
 

Siz herhangi bir ödeme yaptınız mı Sadık Bey

Eylem
Eylem21 Aralık 2021 10:17
 

Banada aynı mesaj geldi bir de utanmadan tehdit ediyorlar, herhangi bir belgeniz var mı gönderin yani ispatlayın dedim, bir sürü boş cümle kurdular ama belgeden hiç bahsetmediler, işin ilginç tarafı internetten asla alışveriş yapmayan arkadaşıma da göndermişler böyle bir mesaj, beni aradılar savcı arkadaşımla görüştüm ödeme yapma dedi dedim suratıma kapattılar. Allah ıslah etsin. Herkes Tüketici Hakları'na şikayet etsin, hatta bence bu olay mutlaka haber konusu yapılmalı insanlarında haberi olsun

 6
Ferhat
Ferhat06 Ocak 16:49
 

Arkadaşlar aynı şekilde banada geliyor mesaj En son biraz önce aradım forma almışsınız diyor kargo geri götürmüş satıcıyı zarara uğrattığım için 120 TL para istediler çok saçma geldi bu konuda ne yapmak gerekiyor.

 2
İlyas
İlyas28 Ocak 15:21
 

Abi kazıklanmışsın neyse sadakan olsun bana günlük bu mesajdan geliyor okumadan siliyorum varsa borcum mahkeme yolu açık atmayın böylelerine para.

 3
Savaş
Savaş31 Ocak 18:26
 

Almadığım bir ürün için kargo ücreti istiyorlar. Gönderdikleri ilk mesaj da Sayin ısım soy isim dosyanız icra takibi başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir. İletişim için Kordelya avukatlık 02326089510 kordelyaavukatlik.com B018 (30.12.2021) Sayin yunus gül dosyanız icra takibi başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir. Demirbakan Hukuk Bürosu 02129353254 www.demirbakan.com B018 (07.01.2022) Sayin yunus gül dosyanız icra takibi başlatılması için hukuk ofisine devredilmiştir. Yayalar Hukuk Bürosu 02129353136 www.yayalarhukuk.com B018 (10.01.2022) Bu üç mesaj da global satış diye bir başlık kullanılarak bana geldi. İki numarayı aradım bana faturayı ibraz etmeleri durumunda ödemeyi yapacağımı söyledim. Tabii ki faturayı bana ulaştıramadılar. Ben de bunun üzerine yemek teklifinde bulundum, kabul etmediler beni dava edeceklermiş. Dava etmelerini bekliyorum hala. En son 31.01.2022'de yemek teklifinde bulundum. Site bu şikayetimi yayınlamadı, ben de yorum olarak atıyorum

 4
Rabia
Rabia19 Nisan 14:20
 

Bana da bugün geldi siz arayıp bilgi aldınız mı acaba yani asılsız mı

Suat
Suat16 Şubat 15:12
 

Ah be kardeşim niye yollarsınız parayı! Bana da geldi aynı mesaj 2018 de ürün almışımda falanda pişmanda dedim dosya numarasını ver mırın kırın edip yüzüme kapattı. Prim vermeyin bunlar gibi şeref yoksunlarına!

 2
Ali
Ali17 Şubat 05:34
 

Benzer şekilde bana da mesaj geldi yayalar hukuk büro su diye itibar etme dim

 2
Bunyamin
Bunyamin15 Mart 13:54
 

Mevzu çok basit. Yerse diyerek para topluyorlar ve sadece yorumlarda ödeyenlerin sayısını sayamadım, bir suru arkadaş ödeme yapmış... Yani adamlar oltayı atıp bekliyorlar... Düşmeyin böyle şeylere bana da geliyor sürekli... Herkes şikayetçi olsun bir şekilde sert kayaya çarpacaklar dir...

 1
Hasan
Hasan17 Mart 13:35
 

Banada 120 TL gelmiş direk polisi aradım ve itibar etmeyin dediler önemli değil engelle geç.

 1
Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler