Yayalar Hukuk Global Satış Firması İcra Takibi Mesajları Atıyor

23 Mayıs 2022

Merhabalar global satış ® firması diye bir yerden durmadan mesaj atıyorlar mesaj içeriği : geçmişte sipariş edip almadığım bir kargom varmış bunun ücretini vermemi istiyorlar. Vermediğim için yayalar hukuk bürosu tarafından icra takibi başlatıldığı avukat masrafı vermemem için acilen hukuk bürosu ile iletişime geçmem gerektiğini söylüyorlar. Tel no : 02129353259 diye bir numara veriyorlar. Bu mesajlar arttı ve can sıkmaya başladı. Bu şikayetin giderilmesi için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

Yayalar Hukuk Global Satış Firması İcra Takibi Mesajları Atıyor

5 Yorum

Salih

Yayalar hukuk bürosundan bir dini web sitesinden ürün aldığınız için geliyor. Adınıza büyük ihtimal tarot işlemi yapıldı. Banada yapıldı ancak ben şikayette bulundum. Sizlerde bulunun arkadaşlar. İznim olmadan adıma tarot işlemi yapıldı. Ancak ben izin vermedim. Gerekli incelemeleri emniyet mensuplarına aktararak yapabilirsiniz. Amacım sizleri bilgilendirmek zarar görmemenizi sağlamaktır. Dini sitelerden aldığınız ürünlere dikkat etmenizi isterim. Bazı ürünlerde tılsım ve benzeri şeyler olabiliyor. Sadece güvenilir sitelere yönelirseniz sevinirim arkadaşlar. Ben bu arada kitaptakipcileri.com üzerinden büyü bozma ile ilgili bir ürün aldım. Bunu aldığımda ve Hafızlık için bir kitap aldığımda bana böyle mesaj atıldı. Bana gezegen ve yıldız büyüsü yani tarot işlemi yapılmıştı. İznim olmadığı halde bunun yapıldığını gördüm. Karşımda beyaz bir hoca gibi bir şey gördüm. Ancak şikayette bugün bulundum. Sizlerde dikkat ederseniz sevinirim. Sevgilerimle.

Çiğdem

Banada aynı mesajdan geldi ne yapmam gerekiyor

Nurdan

Bende son 1 haftadır aynı şekilde rahatsız ediliyorum. Arıyorum ya bakmıyorlar ya da konuşup konuşup insanın yüzüne telefon kapatıyorlar. Bu nasıl düzensiz bir sistemdir. Hiçbir avukatlık bürosu çalışanı bilgi vermeden yüzüne telefon kapatamaz. Şikayet etmek istiyorum bu borcuda ödemeyeceğim çünkü 150 TL bugün yatır yoksa 3000 olarak icra başlatılan diyor. Herkesi mağdur ediyorlar ilgilenmesini istiyorum

Tulay

Aynı durum bende de var kargoya iade nedeni belirtmediğim için 145 TL icra takip ücreti istiyor kime nereye ne zaman olmuş diyorum açıklama yok sadece saygısızca azarlayıp dava açacaklarını avukatlık ve dosya masraflarını da benden alacaklarını söylüyorlar

Erdem

Aynı mesaj ı bende alıyorum yapmadığım kullanmadığım bir şey için para istiyorlar vermedim şimdi hiçra memurları evime geleceklermiş gelsinler bakalım

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.