Okşan sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Özel Tekirdağ Yaşam Hastahanesi

17 Nisan 2023 13:34

Tekirdağ Özel Yaşam Hastahanesi
Annem 19.05.2023 tarihinde İstanbul'da özel bir hastanede kalp ameliyatı olacak. Doktoru ameliyat öncesinde Covid testi istedi. Geçen hafta Tekirdağ Özel Yaşam Hastahanesini telefon ile arayarak durumu anlattım ve hastanenizde testi yaptırabilir miyiz diye sordum. Yaptırabileceğimi testi yaptırırsam saat 19 da test sonucunun çıkacağını bana sonucu mail ile ileteceklerini ilettiler. Bu sabah hastahaneye gittiğimde dışarıdan istekle testi yaptıramayacaklarını ancak doktoru görürsem ve doktor isterse yaptıracaklarını söyledim. Durumu anlatıp telefonda ok verdiğiniz için geldiğimi zor durumda olduğumu, eğer testi yaptıramazsak annemin ameliyatının gerçekleşmeyeceğini söyledim. Çünkü test sonucu 1 günde alınıyor. Bankodaki kişi telefon görüşmemin dinleneceğini söyledi. Yirmi dakika bekledik. Sonuçta söylenen şu biz laboratuvarla konuşmuşuz. Laboratuvarla konuşmak isteyen ben değildim. Ben müşteri hizmetlerini aradım durumu ayrıntısı ile anlattım onlar da beni laboratuvara bağladı. Ameliyatın İstanbul'da olacağını da belirttim. Mağdur olduk. Tek istekleri fazla para kazanmak olduğunu düşünüyorum. İlk önce doktora görünüp doktor muayene ücreti sonra Covid testi ücreti ödememizi istiyorlar. Ki bu ilk vukuatları değil benim için. Covid döneminde aşı sonrası acillik olup en yakın hastane olduğu için acile gittiğimde ücreti tedavi başında hem de nakit istemişlerdi. Kredi kartı kabul etmemişlerdi. O halimle dışarı çıkım bankamatikten para çekmek zorunda kalmıştım. Tekirdağ merkezde iki özel hastane var birinin ulaşımı zor ve kendileri bu durumdan faydalanıyorlar. Umarım Allah bir daha size muhtaç etmez.

Okşan
05 Mayıs 2023 11:37

Durumu anlatan şikayetimi CİMER e yönlendirdim. Hastahanenin cevabı şu: ". Başvuruda bahsettiğiniz iddiaların asılsız olduğu, hastanın Covid-19 testi yaptırmak isteyip de yaptıramaması gibi bir durumun söz konusu olduğu"belirtilmiş. Aynı zamanda iftira atan beni doğru söylememekle suçlayan bir kurum. Bir öğretim üyesi olarak durup dururken kafamda böyle bir şeyi uydurup bununla uğraşacak zamanım yok. Burada bunu paylaşmamın tek nedeni farkındalığı artırmak.

Okşan
05 Mayıs 2023 11:38

Düzeltme: Durumu anlatan şikayetimi CİMER e yönlendirdim. Hastahanenin cevabı şu: ". Başvuruda bahsettiğiniz iddiaların asılsız olduğu, hastanın Covid-19 testi yaptırmak isteyip de yaptıramaması gibi bir durumun söz konusu olmadığı "belirtilmiş. Aynı zamanda iftira atan beni doğru söylememekle suçlayan bir kurum. Bir öğretim üyesi olarak durup dururken kafamda böyle bir şeyi uydurup bununla uğraşacak zamanım yok. Burada bunu paylaşmamın tek nedeni farkındalığı artırmak.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Dermatoloji Deneyimi Ve Ciltte Kalıcı Hasar

Emre
19 Eylül 17:38

Hastanede Faturasız İşlem Ve Vergi Kaçırma Şüphesi

Önder
30 Ocak 19:24
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Ücretinde Nakit Zorunluluğu Ve Fatura Sorunu

Hilmi
31 Ocak 20:54
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tahlil Sonucu Negatifken Gereksiz Tedavi Ve Yüksek Ücret Talebi

Esra
03 Eylül 12:14
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Doğum Ücreti İçin Sadece Nakit Talebi Ve Fatura Vermeme Sorunu

Sebahattin