Yargıcı İade SÜRECİ-TAHSİLAT Alımı Devamı

29 Mayıs

Merhaba,11 Mayıs'ta satın aldığım ürünü, kusurlu olduğundan teslim etmediler. Instagram sayfasında bilgi vermeme rağmen dönüş yapılmadı. Taksitler kartımdan tahsil edilmektedir.

Yargıcı'ya güvenerek internet alışverişi yaptım ve yıllardır da markanızı tercih etmekteydim.

Yargıcı Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 17 dk
Yargıcı Logo
29 Mayıs 11:52

Sayın Fatoş C. ; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

Yargıcı Logo
30 Mayıs 12:02

Sayın Fatoş C.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. İadeniz az önce gerçekleştirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Yargıcı

1 gün önce

Yargıcı'dan aldığım ürün bir aydır gönderilmedi para iadesini istedim o da gönderilmedi en az 10 defa aradım uyardım o da fayda etmedi. Genel Müdürlüğü aradım o numara da bağlanmıyor müşteri ilişkileri numarası da bağlanmıyor nereye başvuracağımı anlamadım!

Yargıcı Eksik Parçası Gönderilmeyen Abajur

1 gün önce

15 Eylül'de Yargici.com üzerinden sipariş verdiğim abajur, 19 Eylül 'de tarafıma başlık kısmı olmadan ulaştı. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve tam bir hafta önce eksik parçanın 1-2 iş gününde sevk edileceği bilgisi verildi. Şu anda henüz gönderilen bir parça yok. 2 hafta süren alışveriş me...

Yargıcı Online İade Talebi

2 gün önce

Yargıcı online aldığın elbiseyi iade ettim. İade ettiğim tarih 4 Eylül 2023 o tarihten itibaren kartıma iade yapılmadı. Yargıcı defalarca aramama rağm...

Yargıcı Küpe Şok Oldum

3 gün önce

Yargıcı'dan indirimde küpe aldım. Küpe geldiğinde gözlerime inanamadım. Ucundaki sallanan kalp birinde var diğerinde yok. Ortasındaki boncuk birinde var diğerinde yok. Bunu paketleyen ve gönderen kişiyi kınıyorum. İşine ve müşteriye saygı kalmamış. Hiç yakışmadı. Bu davranış, Yargıcı için çok ayıp b...

0 Yorum

Yargıcı Şikayetvar üye markasıdır