09 Nisan 2013

Yapı Kredi Emeklilik Haksız Kesinti!

Bireysel emeklilik sisteminden çıkmak istedim.Bana verilen sözleşmede emeklilik sistemine giriş tarihi 04.02.2013 benim çıkmak istediğim tarih ise 28.03.2013 . 60 günlük cayma hakkımı kullanmak istediğimde. Sözleşme tarihini değil benim bankada imza attığım tarihe göre hesap yapıyorlar ve kesinti olacağını söylüyorlar.

Ben imza attığımda elime herhangi nüsha vs verilmedi. bana haftalar sonra gönderilen sözleşmede ise emeklilik sistemine giriş tarihi 04.02.2013 sözleşme başlangıç tarihi :04.02.2013 sözleşme tanzim tarihi :04.02.2013 yazıyor. bende doğal olarak 60 gün süremi buna göre ayarladım. açıkça oyalanıyorum. yetkili bana imza attığım tarihi tekrarlayacak ise hiç aramasın!

Eviç 214 Okunma

Cevaplar

  • Eviç 14 Nisan 2013

    cevap yazarken şikayeti ve talebi okumuyorsunuz. insanlar yazışmaları okuyacak Marka komik duruma düşüyor. Hayretle izliyorum. hala bir yetkili beni aramadı. Sözleşmedeki metni bana mail atıp duruyorsunuz. Buradan yapıkredi emeklilik ile bes yapıcak şahıslar bunları okusun ve ihtiyacınız olduğunda yetkili bir muhattap ile konuşamayacaklarını görsünler. hazır cevaplar kopyala gönder. şikayete özel bir çözüm üretme yok. haklı haksız değerlendirme yok. bu saatten sonra aramayında zaten. bese yatırdığım para sizin olsun güle güle harcayın .

  • Allianz Yaşam ve Emeklilik Temsilcisi12 Nisan 2013

    6093 Sayın İlgili, Katılımcımızın e-posta adresine bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, YAPI KREDİ EMEKLİLİK A.Ş.

  • Eviç 12 Nisan 2013

    gene döndürüp dolaştırıp aynı cevap yazılmış. Anlamıyorsunuz! sayın yetkili. imza attığım tarihte bana formun bir nüshasınıda vermeliydiniz. ben nereden bilebilirim hangi tarihte imzaladığımı. 60 gün hesabımı bana gönderilen sözleşmedeki tarihe göre yaptım. bana madde 7 yi gönderip duruyorsunuz. o maddeyi ben zaten biliyordum. siz işlemlerinizde düzeltme yapmalısınız. form imzalatıyorsanız nüshasını kişilere vermelisiniz. Aksi taktirde halkı yanıltmış kandırmış olursunuz.üst düzey bir yetkili beni arasın lütfen otomatik cevap vermeye programlı yetkisiz kişiler aramasın.

  • Allianz Yaşam ve Emeklilik Temsilcisi11 Nisan 2013

    Sayın İlgili, Katılımcımıza mail ile bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, YAPI KREDİ EMEKLİLİK A.Ş.

  • Eviç 10 Nisan 2013

    Yönetmelikte yazanları zaten biliyorum. Yönetmelikteki açığı kullanarak beni yanıltıp oyalıyorlar. Ayrıca herhangi bilgilendirme yazısıda gelmedi. İmzayı atana kadar 9 takla atıp sonrasında müşteri memnuniyeti adına hiç bir özveri gösterilmiyor. Çağrı merkezindeki yetkililerin karar verme veya sorun çözme yetkileri yok körü körüne yapılan haksızlığı savunuyorlar.

  • Allianz Yaşam ve Emeklilik Temsilcisi09 Nisan 2013

    1037 SAYIN İLGİLİ, Konu hakkında müşterimize, Bireysel Emeklilik Yönetmelik'i doğrultusunda detaylı bilgilendirme yazısı gönderilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, YAPI KREDİ EMEKLİLİK A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön