Yapı Kredi Bankası Promosyon Parasını Yatırmıyor
Yapı Kredi promosyon bilmecesi. Söz verilen promosyon hala yatmadı. 3 iş günü dendi bugün yarın yatar dendi 10 gün oldu yatmadı, üstelik emekli maaşım yatmasına rağmen promosyonumu yatırmıyor her seferinde bugün yarın yatar deniyor. Yapı Kredi Bankası promosyon yatırmıyor
Yapı Kredi Bankası Emekli Maaşı Bloke Kaldırma
Merhabalar öncelikle kolay gelsin. Babamın Yapı Kredi bankasına olan borcundan ötürü emekli maaşına bloke konulmuştur. Normalde bir kısmının kesilmesi gerekmiyor mu. Babam köyde yaşayan biri sürekli şehre gelme durumu olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
Yapı Kredi Bankası Emekli Maaş Hesabı Açmak İstememesi
Yaklaşık 1996 senesinden beri Yapı Kredi Bankası müşterisiyim. EYT den emekli oldum toplu maaşım 18.05.2023 tarihinde edevlette çekilebilir durumdaydı ve aynı gün Beylikdüzü e5 şubesine paramı çekmeye gittim. Oradaki bayan (umursamaz bir tavır ile davranarak) paramın gözükmediğini söyledi. Bende çek...
76 yaşındaki emekli maaşı ile geçinen annem bugün promosyon alabilmek için en yakın banka şubeleri olan İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi' nde bulunan Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ve İş Bankasını giderek emekli maaşını taşıma işlemi yapmak istedi. Şube görevlileri tarafından kendisine form verilip doldurulması istendiğinde annem "Okuma yazmam" yok dedi. Bunun üzerine her üç banka da aynı dil ile noterden yapılması gereken prosedürleri anlatıp geri göndermişler. Halbuki 1 ay kadar önce başka bir özel bankaya annem maaşını taşımak istediğinde Herhangi bir sorun yaşamadan maaş geçiş işlemini tamamlamıştı. Belli ki bankalar doyum noktasına ulaşmışlar artık yeni müşteri istemiyorlar.